Συνεντευξεις

Σπυράκια στο πρόσωπο από τη μάσκα Covid-19; Υπάρχει λύση! (ηχητικό)

Για τη φροντίδα του προσώπου μας και την καταπολέμηση της ακμής, ως αποτέλεσμα της χρήσης μάσκας Covid-19, μίλησε στον "Αρκαδία 938" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω την Ώρα" η ομάδα του Celebrities Beauty & Tan Salon.

Εδώ και 14 μήνες χρησιμοποιούμε τις μάσκες κατά του κορωνοϊού για την προστασία της υγείας μας, όμως η υγεία του δέρματος στο πρόσωπο και τον λαιμό μας βρίσκεται σε πολύ ευαίσθητη κατάσταση.

Η ανεπιθύμητη και αντιαισθητική ακμή έχει κάνει την εμφάνισή της σε κάθε φύλο και κάθε ηλικία χρήστη της μάσκας! Μάλιστα, στους εφήβους, οι οποίοι είναι ήδη αντιμέτωποι με την εφηβική ακμή, τα πράγματα είναι πιο δύσκολα.

Η ομάδα του Celebrities Beauty & Tan Salon μας έδωσε συμβουλές για τη σωστή φροντίδα του προσώπου και του λαιμού, ώστε να καταπολεμήσουμε αποτελεσματικά την εμφάνιση της ακμής, σε όποια ηλικία και σε όποιο φύλο κι αν ανήκουμε!

Επιπλέον, μας υπενθύμισε τους βασικούς κανόνες προστασίας του δέρματός μας από τον ήλιο, ώστε να μπορούμε να απολαμβάνουμε την ηλιοφάνεια χωρίς όμως να επιβαρύνουμε την υγεία μας!

Ακούστε όλες τις πολύτιμες συμβουλές από την ομάδα του Celebrities Beauty & Tan Salon...

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.