Συνεντευξεις

Αρκαδία: "Προσαρμογή" είναι το ζητούμενο για τις επιχειρήσεις (ηχητ.)

Συνέντευξη του κ. Ανδρέα Σύριου, αναπληρωτή Προέδρου του τμήματος Υπηρεσιών του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, στον arcadia 93.8

Mε αφορμή την διαδικτυακή εκδήλωση που διοργανώνει το Επιμελητήριο Αρκαδίας την Πέμπτη, 13 Μαΐου 2021, σχετικά με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που βρίσκονται σε ισχύ για τη λειτουργία των επιχειρήσεων τουρισμού και εστίασης, η εκπομπή "Έι εσείς οι απέξω" φιλοξένησε έναν εκ των εισηγητών της εκδήλωσης, τον κ. Ανδρέα Σύριο, ο οποίος πρόκειται ν' αναλύσει- κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης- τα πρωτόκολλα στο χώρο της εστίασης.

Παράλληλα, όπως επεσήμανε το μέλος του Επιμελητηρίου, σκοπός της εκδήλωσης είναι, πέρα από την ενημέρωση των εμπλεκομένων επιχειρηματιών, να γίνει και μια ανταλλαγή απόψεων σχετικά με την πορεία των συγκεκριμένων κλάδων επιχειρηματικότητας τόσο κατά τη διάρκεια της υγειονομικής κρίσης αλλά και κατά την "επόμενη μέρα".

Επιπρόσθετα, ο κ. Σύριος τόνισε πως η κρίση απέδειξε πως ο εν γένει χώρος της "ψυχαγωγίας" δεν είναι "πολυτέλεια", αλλά "ανάγκη", ενώ δήλωσε "αισιόδοξος" για το μέλλον, επισημαίνοντας πως, όπως ακριβώς συμβαίνει στη φύση, η ευελιξία και η προσαρμοστικότητα των επιχειρηματιών θα τους "βγάλει" από τη δύσκολη θέση στην οποία, αδιαμφισβήτητα, βρίσκονται.

Ακούστε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη..

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.