Συνεντευξεις

Μαρτάκης στον 938: "Οι Έλληνες ενωμένοι καταφέρνουν πολλά!" (ηχητικό)

Ο Κώστας Μαρτάκης μίλησε στον "Αρκαδία 938" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην ώρα".

Γεννημένος το 1984 ο Κώστας Μαρτάκης έγινε γνωστός στο ελληνικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο μουσικό τηλεοπτικό πρόγραμμα "Dream Show" το 2006 κι από τότε μας απασχολεί καλλιτεχνικά.

Έχοντας κατακτήσει τη 19η θέση στη λίστα με τους "Πιο Sexy Άνδρες του Κόσμου" το 2008 και έχοντας συμμετάσχει και στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision το 2014, ο Κώστας Μαρτάκης μας μίλησε πολύ προσγειωμένα για τα θέματα και τα προβλήματα, που απασχολούν τη σύγχρονη ελληνική και παγκόσμια κοινωνία.

Για την τελευταία του μουσική δουλειά με τίτλο "Δεν μπορεί", ο Κώστας Μαρτάκης μας είπε: "Πρόκειται για ένα τραγούδι, του οποίου οι στίχοι αναφέρονται και σε όσα ζούμε τόσο καιρό εξ αιτίας της πανδημίας. Πώς περνάμε από τη μία κατάσταση στην άλλη... Ο στίχος μιλά για πόνο, αλλά η ανεβαστική μουσική δίνει μια άλλη ώθηση στην ψυχολογία και μας βοηθά να προχωρήσουμε!"

Πώς καταφέρνει ο ίδιος να βοηθά τον εαυτό του ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις; Τι είπε για την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, με την οποία συμπρωταγωνιστεί στην οπτικοποίηση του "Δεν μπορεί" και πώς χαρακτήρισε την Έλενα Παπαρίζου;

Τι πιστεύει για την πανδημία και τη διαχείρισή της από την ελληνική κυβέρνηση; Πώς σχολίασε τις επιπτώσεις της πανδημίας και στον καλλιτεχνικό χώρο;

Ποια ευχή στέλνει στις τραγουδίστριες, που εκπροσωπούν την Ελλάδα και την Κύπρο στον αυριανό τελικό της Eurovision;

Ακούστε όλη τη συνέντευξη... 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.