Συνεντευξεις

Καύσωνας και φροντίδα προσώπου για όλους (ηχητικό)

Για τη φροντίδα του προσώπου κάθε φύλλου και ηλικίας εν μέσω καύσωνα μίλησε στον "Αρκαδία 938" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" η ομάδα του Celebrities Beaty & Tan Salon.

Οι θερμοκρασίες είναι πολύ υψηλές και η χρήση της προστατευτικής μάσκας είναι ακόμα στην καθημερινότητά μας. Αυτοί οι δύο παράγοντες επιβαρύνουν το δέρμα του προσώπου μας, πόσο μάλλον αν αναλογιστούμε σε κάποιες περιπτώσεις και το μακιγιάζ προσώπου.

"Το δέρμα του προσώπου μας αυτές τις μέρες με τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες αφυδατώνεται πολύ! Χρειάζεται αυξημένη ενυδάτωση, την οποία μπορούμε να του προσφέρουμε μέσω της αυξημένης κατανάλωσης νερού, φρούτων και λαχανικών. Πολύ βοηθητικές είναι οι ενυδατικές μάσκες! Το πρόσωπό μας χρειάζεται επίσης βοήθεια στην αναδόμηση της επιδερμίδας του! Απαραίτητο εργαλείο μας αυτό το διάστημα η αντιηλιακή κρέμα με 50 δείκτη προστασίας!" είναι λίγες από τις συμβουλές, που μοιράστηκε μαζί μας η ομάδα του Celebrities Beauty & Tan Salon.

- Τι ισχύει για τους άντρες και τι για τα παιδιά;

- Διατηρούμε ή αφαιρούμε αυτές τις μέρες το μακιγιάζ;

- Σε ποια φάση της φροντίδας κάνουμε χρήση της αντιηλιακής κρέμας;

- Ωφελούν το πρόσωπο οι συχνές πλύσεις με νερό ή το ταλαιπωρούν;

- Γιατί είναι απαραίτητη η αναδόμιση της επιδερμίδας αυτήν την περίοδο;

- Ποιες "έξυπνες" κινήσεις μπορούν να μας χαρίσουν καλύτερο αποτέλεσμα;

 

Ακούστε όλη τη συνέντευξη...

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.