Συνεντευξεις

Το παρόν και το μέλλον του τουριστικού κλάδου (video)

Συνέντευξη του Προέδρου του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου, κ. Κωνσταντίνου Μαρινάκου στον arcadia 93.8- Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021

Το παρόν και, κυρίως, το μέλλον του τουριστικού κλάδου, σε τοπικό και εθνικό επίπεδο, ήταν το κύριο αντικείμενο της συνέντευξης που παραχώρησε ο κ. Μαρινάκος στην εκπομπή "Έι εσείς οι απέξω" και στον Γιώργο Ηλιόπουλο.

Ο κ. Μαρινάκος- ο οποίος είναι, επίσης, Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Αρκαδίας και καθηγητής Πανεπιστημίου-, έκανε μια συνοπτική αναφορά στ' αποτελέσματα της θερινής τουριστικής περιόδου, επεσήμανε την, διαχρονική, "ανισότητα" μοιράσματος της "τουριστικής πίτας" στην Ελλάδα και τόνισε πως ο Εθνικός Στρατηγικός Σχεδιασμός για τον τουρισμό της επόμενης ημέρας είναι το βασικό ζητούμενο αυτή τη στιγμή.

Συνακόλουθα, ο κ. Μαρινάκος σχολίασε ως "θετικά" τα τελευταία μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων που έλαβε η Ελληνική Πολιτεία, επισημαίνοντας, παράλληλα, πως όλοι οι επαγγελματίες του τουριστικού χώρου θα πρέπει να προετοιμαστούν για ένα νέο τρόπο διαχείρισης του προϊόντος τους, καθώς η πανδημία είναι σίγουρο πως θα φέρει αλλαγές στον τρόπο της μετακίνησης του πληθυσμού παγκοσμίως, επηρεάζοντας άμεσα πολλές επαγγελματικές δραστηριότητες με καθοριστικό τρόπο.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Μαρινάκου εδώ

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.