Συνεντευξεις

Βάκρος στον 93.8: "Η Τρίπολη απέδειξε, ότι μπορεί!"

Στον "Αρκαδία 93.8" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" φιλοξενήθηκε ο Γεράσιμος Βάκρος, μέλος του "Άξιον Εστί", όπου μίλησε για την ανταπόκριση των Τριπολιτσιωτών στην 3η εθελοντική αιμοδοσία του συλλόγου.

 

 "Η Τρίπολη κρατά τα σκήπτρα της πρωτιάς στην εθελοντική αιμοδοσία πανελλαδικά και είμαστε πολύ υπερήφανοι γι' αυτό στο σύλλογό μας και ιδιαίτερα χαρούμενοι! Ο σύλλογος είναι αμιγώς Αρκαδικός και γνωστός, πλέον, σε ολόκληρη τη χώρα. Η συνεργασία του μεγαλύτερου νοσοκομείου Παίδων της χώρας, Η Αγία Σοφία, επικυρώνει και ενισχύει την προσπάθειά μας. Για εμάς, πρόκειται για μια γιορτή ζωής κάθε φορά! Χαιρόμαστε, επειδή έχουμε κάνει γνωστό πλέον το κεφάλαιο "παιδικός καρκίνος" και έχουμε συμπαρασύρει και άλλους συλλόγους, να ασχοληθούν με αυτό το θέμα" δήλωσε στον "Αρκαδία 93.8" ο κύριος Βάκρος.

 

Ποιοι φορείς στήριξαν σήμερα την 3η εθελοντική αιμοδοσία του συλλόγου; Τι προσδοκά αυτή τη φορά ο σύλλογος; Ποιοι έκαναν τη μεγάλη διαφορά σήμερα; Ποιο είναι το μήνυμα, που έστειλε ο κύριος Βάκρος στον κόσμο;

 

Ακούστε, όσα μας είπε!

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.