Συνεντευξεις

Καρμπέρης στον 93.8: "Το 2017 επιστρέφουμε πιο δυναμικά!" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Στον "Αρκαδία 93.8" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" φιλοξενήθηκε ο Κώστας Καρμπέρης, σύμβουλος πολιτιστικής ανάπτυξης της "ΚΕΡΑΣ", όπου μίλησε για τη φετινή ματαίωση του UNDEROCK FESTIVAL.

 

 

Το καλοκαίρι του 2016 θα είχαμε την ευκαιρία, να συμμετέχουμε και να παρακολουθήσουμε το 3ο UNDEROCK FESTIVAL, μία γιορτή της pop και rock μουσικής με ονόματα πανελλήνιας αναγνωρισιμότητας, αλλά και τοπικά συγκροτήματα, με μεγάλη απήχηση! Όμως, τα μικρόφωνα του πελοποννησιακού φεστιβάλ θα μείνουν κλειστά αυτό το καλοκαίρι, καθώς η οικονομική στήριξη από τους δήμους, που θα το φιλοξενούσαν, δεν είναι εφικτή.

 

Ο κύριος Καρμπέρης μας εξήγησε, πόσο σημαντική είναι η διεξαγωγή του Underock Festival για ολόκληρη την Πελοπόννησο. Ποιοι ήταν οι μεγάλοι χορηγοί, που στήριξαν αυτή τη δράση; Ποια είναι τα πλάνα της "ΚΕΡΑΣ" για τα επόμενα Underock Festivals; Θα πραγματοποιηθεί φεστιβάλ κατά τη διάρκεια του χειμώνα; Ποια η στάση της Δημοτικής Αρχής της Τρίπολης για αυτό το πολιτιστικό γεγονός; Σε αυτά και σε άλλα ερωτήματα απάντησε ο κύριος Καρμπέρης.

 

Ακούστε, όσα μας είπε!

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.