Συνεντευξεις

"Δεν πρέπει να χάσουμε την ευκαιρία" (ηχητ.)

Συνέντευξη στον arcadia 93.8 του Βουλευτή Αρκαδίας, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου- Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021

Ενόψει του δευτέρου γύρου των εσωκομματικών εκλογών για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής (12/12/2021), ο Βουλευτής Αρκαδίας και υποστηρικτής της υποψηφιότητας του Νίκου Ανδρουλάκη, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή "Έι εσείς οι απέξω".

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος εστίασε στο μήνυμα που έστειλε η μεγάλη συμμετοχή των πολιτών στη διαδικασία αλλά και στην ανάγκη ενότητας του κόμματος, μετά το πέρας της διαδικασίας. Επιπρόσθετα, υποστήριξε πως ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι ο πιο κατάλληλος υποψήφιος για να "επανασυνδέσει" το κόμμα με τους πολίτες.

Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Κωνσταντινόπουλος απάντησε και στην κριτική που ασκείται απέναντι στον, επικρατέστερο, υποψήφιο για την ηγεσία, τόσο όσον αφορά την χαρακτηριζόμενη ως "στρογγυλοποίηση" των θέσεών του όσο και για την δεδηλωμένη πρόθεσή του να μην παραιτηθεί από τη θέση του Ευρωβουλευτή. 

Ακούστε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη..

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.