Συνεντευξεις

Καλούμαστε να κρίνουμε θέσεις, όχι "πορείες" (ηχητ.)

Συνέντευξη στον arcadia 93.8 του Δημοτικού Συμβούλου και τέως Αντιδημάρχου Τρίπολης, Σωτήρη Παπαδημητρίου- Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021

Ο κ. Παπαδημητρίου "φιλοξενήθηκε" στην εκπομπή "Έι εσείς οι απέξω", ενόψει του δευτέρου γύρου των εσωκομματικών εκλογών για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, όντας υποστηρικτής της υποψηφιότητας του Γιώργου Παπανδρέου.

Κατά τον Δημοτικό Σύμβουλο Τρίπολης, αποδείχθηκε εμπράκτως, κατά τον πρώτο γύρο των εκλογών, πως ο κόσμος δεν έχει αποστρέψει το μυαλό του από το ΠΑΣΟΚ, ενώ τόνισε πως η δύναμη των διαδικασιών είναι η συμμετοχή, καλώντας όσους ψήφισαν να προσέλθουν και στις 12 Δεκεμβρίου στις κάλπες.

Παράλληλα, υπερθεμάτισε υπέρ της υποψηφιότητας του κ. Παπανδρέου, αντιπαρερχόμενος το επιχείρημα της "ακατάλληλης"- κατά πολλούς- ηλικίας του τελευταίου.

Ακούστε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη..

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.