Συνεντευξεις

"Κάποιοι θέλουν να γίνουν βεζίρης στη θέση του βεζίρη" (ηχητικό)

Για τα αδέσποτα ζώα στον Δήμο Τρίπολης μίλησε στον "Αρκαδία 938" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, Γιώργος Λαγός.

Μετά το δημοτικό συμβούλιο Τρίπολης της 9ης Δεκεμβρίου, όπου συζητήθηκε μεταξύ άλλων το θέμα για τα αδέσποτα ζώα στον δήμο Τρίπολης, ο αντιδήμαρχος καθημερινότητας, Γιώργος Λαγός, φιλοξενήθηκε στον "Αρκαδία 938" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα".

Ο κ. Λαγός εξήγησε, γιατί είπε στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο, ότι κάποιοι παίζουν παιχνίδια κατά της Τρίπολης επισημαίνοντας ότι, ενώ έφερε προτάσεις για τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων, αυτές απορρίφθηκαν από το συμβούλιο...

Το πρόβλημα με τα αδέσποτα ζώα στην Τρίπολη εξακολουθεί να υφίσταται, όπως εξακολουθεί να υφίσταται και η έλλειψη συνεννόησης και συνεργασίας μεταξύ του δήμου και των φιλοζωικών οργανώσεων.

Ο κ. Λαγός αναφέρθηκε προσωπικά στον πρόεδρο του Πολιτιστικού Φιλοζωικού Συλλόγου Τρίπολης, Γιώργο Ζαφειράκη, καταδεικνύοντάς τον για έλλειψη διάθεσης συνεργασίας και καλών τρόπων: "όταν καλώ αρμοδίους σε συζήτηση, περιμένω να ακούσω προτάσεις και όχι οδηγίες! Κάποιοι θέλουν γίνουν βεζίρης στη θέση του βεζίρη! Δε συνεργάζομαι με τέτοια άτομα!"

Ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας μίλησε για τα νομικής φύσεως θέματα, που εκκρεμούν, αναφορικά με το καταφύγιο για τα αδέσποτα στη Νεστάνη, την παρανομία στην οποία προέβη ο ίδιος με σκοπό να βοηθήσει την κατάσταση με τα αδέσποτα μέσα στον αστικό ιστό και τις βοηθητικές κινήσεις τις οποίες θα μπορούσαν να κάνουν ιδιώτες και οργανωμένες ομάδες.

"Ζητάμε από τους πολίτες να μας βοηθήσουν! Βλέπουν κάπου ένα αδέσποτο; Ένα κουτάβι; Ας βγάλουν μία φωτογραφία να μας την στείλουν για να μπορέσουμε να επέμβουμε!" είπε ο κ. Λαγός κλείνοντας τη συζήτηση, ενώ εξέφρασε την επιθυμία να ξαναμιλήσει στον "Αρκαδία 938" για να τοποθετηθεί ενδελεχώς επί του θέματος και να απαντήσει στον πρόεδρο του Πολιτιστικού Φιλοζωικού Συλλόγου Τρίπολης, ο οποίος θα φιλοξενηθεί "Πάνω Στην Ώρα" την επόμενη εβδομάδα.

Ακούστε όλη τη συνέντευξη...

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.