Συνεντευξεις

"Υπογραφές με εκβιασμό, προσωπικές απειλές και επιθέσεις" (ηχητικό)

Απάντηση στον αντιδήμαρχο κ. Λαγό για τα αδέσποτα έδωσε μιλώντας στον "Αρκαδία 938" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Φιλοζωικού Συλλόγου Τρίπολης, Ζαφειράκης Γιώργος

"Ο δήμος Τρίπολης προσπαθεί να κρύψει το πρόβλημα με τα αδέσποτα, ενώ εμείς προσπαθούμε να το λύσουμε! Δεν υπάρχει συνεργασία. [...] Το πρόβλημα είναι οι απευθείας αναθέσεις του δήμου σε κτηνιάτρους και άτομα περισυλλογής των αδέσποτων και η έλλειψη συνεργασίας και διάθεσης. Δεν υπάρχει καμία διάθεση. Να βρει ο δήμαρχος ένα άτομο, που να θέλει να συνεργαστεί και να το βάλει στη θέση του κυρίου Λαγού!" είπε ο κύριος Ζαφειράκης.

"Μας έχουν ζητήσει εκβιαστικά να υπογράψουμε για τον χαρακτηρισμό 170 αδέσποτων σκυλιών ως "επικίνδυνα", χωρίς να συνεδριάζει η 5μελής επιτροπή και χωρίς να ενημερώνεται (η επιτροπή) και ο σύλλογός μας. Έχουν έρθει στα γραφεία μας και μας έχουν απειλήσει. Μας ζητούν να δεχτούμε και να υπογράψουμε για τη λειτουργία του ενδιαιτήματος στη Νεστάνη, τη στιγμή που η εποπτεύουσα κτηνιατρική επιτροπή το χαρακτηρίζει ακατάλληλο!" τόνισε ο πρόεδρος του Συλλόγου.

Ακούστε όλη τη συνέντευξη...

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.