Συνεντευξεις

"Τα σκουπίδια μπορούν να γίνουν χρήσιμα" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Στον "Αρκαδία 93.8" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" φιλοξενήθηκε ο Ενεργός Πολίτης του Δήμου Τρίπολης, Τάσος Παπαζαχαρίας, όπου μίλησε για την κίνηση των πολιτών για διαχείριση των απορριμμάτων με τη συμβολή του Δήμου Τρίπολης και πολλών ακόμα φορέων.

 

 

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Περιβάλλοντος, που γιορτάστηκε την Κυριακή 05/06, ξεκίνησε στο Δήμο Τρίπολης μία δράση επιμόρφωσης των πολιτών για τη διαλογή των απορριμμάτων από το σπίτι και σωστή αξιοποίησή τους. Για το λόγο αυτό, έχει στηθεί ένας χώρος στην πλατεία Πετρινού, όπου μέχρι το βράδυ της Δευτέρας 06/06 θα μπορεί ο κόσμος να ενημερώνεται για τα θέματα αυτά.

 

Ο κ. Παπαζαχαρίας μας μίλησε για τα οφέλη της ανακύκλωσης και της κομποστοποίησης, τόσο σε περιβαλλοντικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο, μας εξήγησε τους λόγους, για τους οποίους εισάγουμε κηπευτικό χώμα και αναφέρθηκε στους στόχους της κίνησης αυτής. Δεν ξέχασε να μας πει, ποιοι είναι οι φορείς, που στηρίζουν αυτή τη δράση, τι γίνεται με το οικονομικό σκέλος και ποιος είναι ο ρόλος του Δήμου Τρίπολης.

 

Ακούστε, όσα μας είπε ο Τάσος Παπαζαχαρίας!

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.