Συνεντευξεις

Κακλαμάνος: "Οι λόγοι διαγραφής του Τσούκα..."

Απαντήσεις για τους ακριβείς λόγους απομάκρυνσης του προέδρου της ΚΕΔΗΤ Τάσου Τσούκα έδωσε στον "Αρκαδία 93.8" στην εκπομπή "Όλα Τώρα" με την Τόνια Μεγρέμη ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τάσος Κακλαμάνος.

 

 

Αναλυτικά τα όσα είπε:

 

"Το θέμα της ΚΕΔΗΤ παρουσίασε δυσλειτουργία και αυτό ξεκίνησε γιατί τα μέλη του συμβουλίου δεν συμμετείχαν στις συνεδριάσεις, λόγω της συμπεριφοράς του προέδρου. Έτσι δυσλειτουργούσε η επιχείρηση. Αρνούμενο λοιπόν στο σύνολο του το διοικητικό συμβούλιο να συμμετέχει από την προεδρία του κ.Τσούκα δημιουργήθηκε όλη αυτή η κατάσταση και μάλιστα όταν είπαμε στον κ.Τσούκα να πληρώσει κάποια πράγματα, είπε λεφτά δεν υπήρχαν. Αποδεικνύεται όμως, πως ενδεχομένως λεφτά να υπήρχαν".

 

"Διαγράψαμε τον κ.Τσούκα ομόφωνα για την δυσλειτουργία της ΚΕΔΗΤ, για να μην πω την παντελή έλλειψη ενδιαφέροντος ή ικανότητας να διοικήσει αυτό το όργανο".

 

"Μέσα από την ΚΕΔΗΤ περνά και το θέμα της πολιτιστικής πρωτεύουσας, ένα θέμα που πρέπει να τρέξει, όπως και άλλα θέματα (απλήρωτοι εργαζόμενοι κτλ) και έτσι βρεθήκαμε προ αδιεξόδου. Επομένως ή θα έπρεπε να πειστεί ο κ.Τσούκας να βγει σε άδεια για να λειτουργήσει με την αντιπρόεδρο η επιχείρηση και να προχωρήσουν κάποια θέματα ή θα έπρεπε να τον διαγράψουμε, όπως και έγινε".

 

"Την ξεκάθαρη απάντηση θα την δώσουν οι ορκωτοί λογιστές. Υπάρχει μια καθυστέρηση στην απόφαση τους και αυτό γιατί υπάρχει ενδιαφέρον από την πλευρά τους, άρα έχουν δει, πως κάτι συμβαίνει και θέλουν να το ελέγξουν ενδελεχώς".

 

"‘Όταν είσαι στην αντιπολίτευση, όπως είναι πλέον ο κ.Τσούκας, νομιμοποίησε να λες ότι θες για να δικαιολογηθείς. Μην τρελαθούμε όμως. Διοίκηση δεν ασκούσε ο Παυλής. Είναι ανεξάρτητο κομμάτι από τον Δήμο η ΚΕΔΗΤ. Αν όλα πήγαιναν καλά γιατί αποχωρούσαν οι σύμβουλοι της ΚΕΔΗΤ και δεν πηγαίνανε στα συμβούλιο; Γιατί δεν τους έδινε τα στοιχεία που τους ζητούσε; Ήταν τραγική η κατάσταση…"

 

"Κατ΄επανάληψη και όχι μόνο ο Δήμαρχος προσπαθούσαμε να νουθετήσουμε τον κ.Τσούκα. Όταν μου είχε ζητήσει μάλιστα βοήθεια για το τι να κάνει τον είχα συμβουλεύσει ως εμπειρότερος. Κάποιοι άλλοι όμως τον συμβούλευαν προς όφελος τους. Εν αγνοία του υπέπεσε σε λάθη. Δεν παύει όμως να είναι συνάνθρωπος μου και να τον θεωρώ έναν έντιμο επιχειρηματία".

 

Ακούστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου....

 

 

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.