Συνεντευξεις

"Όλοι εκεί! Στη μνήμη του μικρού Παναγιώτη!" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Για την εθελοντική αιμοδοσία στο τέλος της εβδομάδας (8,9 & 10 Απριλίου) στη μνήμη του μικρού Παναγιώτη μίλησε στον "Αρκαδία 938" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" ο πρόεδρος του "Άξιον Εστί", Γιώργος Παναγούλης.

"Για 8η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνουμε ακόμα μία εθελοντική αιμοδοσία σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Παίδων "Η Αγία Σοφία" [...] Πριν από 40 περίπου μέρες, όπως γνωρίζετε, έφυγε από τη ζωή ένας μαθητής του 3ου Γυμνασίου Τρίπολης, ο μικρός Παναγιώτης. Ο σύλλογος διδασκόντων και ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 3ου γυμνασίου συμμετέχει σε αυτή την αιμοδοσία στη μνήμη του Παναγιώτη και τους ευχαριστούμε πολύ για την αξιόλογη αυτή κίνηση!" είπε ο πρόεδρος του "Άξιον Εστί".

"Το αίμα, που συλλέγουμε στις δύο αιμοδοσίες που πραγματοποιούμε κάθε χρόνο, περνά από όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και μετά από μία περίπου εβδομάδα διοχετεύεται στο ογκολογικό τμήμα του νοσοκομείου παίδων "Η Αγία Σοφία" και στα παιδιά που πολυμεταγγίζονται λόγω μεσογειακής αναιμίας. Συνεργαζόμαστε και με τον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο "Ελπίδα" της κυρίας Βαρδινογιάννη. Να προσθέσω δε, ότι έχουμε ανταποκριθεί με φιάλες αίματος και στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης και σε άλλες περιπτώσεις, όταν μας ζήτησαν αίμα" πρόσθεσε ο κύριος Παναγούλης.

Ο πρόεδρος του "Άξιον Εστί" αναφέρθηκε στον μεγάλο αριθμό των μεταγγιζόμενων παιδιών, στην πιο "δύσκολη" μεταγγιστικά ομάδα αίματος και στη... σύγχυση, που προκαλείται με τις εθελοντικές αιμοδοσίες διαφόρων συλλόγων, χωρίς να έχει προηγηθεί κάποιος συντονισμός...

Ακούστε όλη τη συνέντευξη...

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.