Συνεντευξεις

Ο ψυχοθεραπευτής, Ηλίας Γκότσης, στον "938" (ηχητικό)

Εν όψει της παρουσίασης του βιβλίου του "Κρίση και Μετασχηματισμοί" στην Τρίπολη, μίλησε στον "Αρκαδία 938" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" ο ψυχοθεραπευτής, Ηλίας Γκότσης.

"Από το 2009 έχει ξεκινήσει μία περίοδος με αλλεπάλληλες κρίσεις, οι οποίες έχουν τραυματίσει τον ψυχισμό των ενηλίκων αλλά και των παιδιών. Μέσα από το βιβλίο μου "Κρίση και Μετασχηματισμοί - Διάλογοι για το νόημα, την (ψυχο)θεραπεία και τη ζωή" προσπαθούμε να καταλάβουμε τους τρόπους, με τους οποίους έχουμε επηρεαστεί από τις κρίσεις" είπε μιλώντας στον "Αρκαδία 938" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" για την παρουσίαση του βιβλίου του στην Τρίπολη σήμερα, Παρασκευή 20 Μαϊου, ο κύριος Γκότσης.

- Τι σημαίνει "κρίση" και γιατί συμβαίνει;

- Πώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε και να διαχειριστούμε τις κρίσεις;

- Υπάρχει διαφορά στα "σημάδια" και τις επιπτώσεις της κρίσης στον ψυχισμό μας ανά ηλικιακή ομάδα;

- Η θεραπεία μας αφορά σε ατομικό ή συλλογικό επίπεδο; Υπάρχει διαφορά;

- Τελικά ζούμε μέσα σε κρίση ή σε παρακμή;

- Γιατί οι γονείς των τελευταίων 15 ετών είναι οι πιο "αδικημένοι" και "επιβαρυμένοι"; Τι είναι επείγον να κάνουν οι ίδιοι;

Ακούστε όλη τη συνέντευξη...

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.