Συνεντευξεις

Λυμπερόπουλος: "Μας λένε να πάμε στη ΔΕΥΑΤ και θα τα... βρούμε!" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Για τους παραφουσκωμένους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΤ στις τοπικές κοινότητες Τρίπολης και τα παράπονα των κατοίκων μίλησε στον Αρκαδία 93.8 ο γραμματέας ‘Ένωσης Τοπικών Προέδρων Τρίπολης Κώστας Λυμπερόπουλος.

 

 

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

 

Έχουν στείλει λογαριασμούς που δεν ισχύουν. Έχει γίνει παραποίηση, αλλά δεν θέλω να πιστέψω πως έγινε με δόλο.

 

Στο 80 τοις εκατό των λογαριασμών τα ποσά είναι υπέρογκα. Καλούμε τους πολίτες να μην πληρώσουν μέχρι να διευθετηθεί η υπόθεση. 

 

Είμαστε αποφασισμένοι να φτάσουμε μέχρι και στον Εισαγγελέα. Ζητάμε να γίνει ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τη ΔΕΥΑΤ. Αν δεν γίνει θα πάμε στον Εισαγγελέα.

 

Ο Δήμαρχος Τρίπολης μας λέει να πάμε στη ΔΕΥΑΤ και θα τα βρούμε. Πως θα γίνει αυτό αν δεν έρθουν καινούργιοι λογαριασμοί; Θα πάμε δηλαδη με τους λογαριασμούς που έχουμε ήδη στα χέρια μας και θα μας αφαιρούνται χρήματα από υπαλλήλους; Με τι κριτήρια; Θέλουμε να επανεκδοθούν λογαριασμοί που θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.