Συνεντευξεις

"Να σταματήσουν να δουλεύουν τους πολίτες!" (ηχητ.)

Φωτογραφία: arcadia938.gr

Συνέντευξη του πρώην Δημάρχου κι επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης, Γιάννη Σμυρνιώτη- Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022

"Σκληρή" κριτική από τον κ. Σμυρνιώτη απέναντι στα πεπραγμένα της Δημοτικής Αρχής του Κώστα Τζιούμη, στο πλαίσιο συνέντευξής του, σήμερα, στην εκπομπή "Έι εσείς οι απέξω" του arcadia 93.8. Ο κ. Σμυρνιώτης κάλεσε τη Δημοτική Αρχή να "σταματήσει να δουλεύει τον κόσμο", υποστηρίζοντας πως, όσον αφορά την απόρρόφηση χρημάτων από προγράμματα που αφορούν έργα υποδομής, η παρούσα Δημοτική Αρχή θ' αποδειχθεί χειρότερη από την προηγούμενη.

Επιπρόσθετα, ο κ. Σμυρνιώτης δήλωσε πως "οι αριθμοί είναι αμείλικτοι", ενώ κατηγόρησε τον Δήμαρχο Τρίπολης πως εφευρίσκει δικαιολογίες και "στοχοποιεί" άλλους, προκειμένου να μην αποδεχθεί ευθύνες για καθυστερήσεις έργων. Παράλληλα, ο επικεφαλής της παράταξης "Νέα Τρίπολη", επισήμανε, μεταξύ άλλων, πως ακόμα δεν έχει γίνει δημόσιος απολογισμός για τα πεπραγμένα των εορτασμών για τα 200 χρόνια από την έναρξη της Επανάστασης του 1821.

Τέλος, ο κ. Σμυρνιώτης, σ' ερώτηση για το αν θα είναι και πάλι υποψήφιος Δήμαρχος, απάντησε πως δεν είναι αυτό το θέμα αλλά, ασχέτως προσώπου, να γίνουν "5 πράγματα στην πόλη, που να της δώσουν προστιθέμενη αξία".  Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Σμυρνιώτης υποστήριξε πως αυτό δεν επιτυγχάνεται από τη σημερινή Δημοτική Αρχή. 

Ακούστε εδώ τι είπε ο κ. Σμυρνιώτης..

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.