Συνεντευξεις

"Yπάρχει σχέδιο εκκένωσης της Τρίπολης..;" (ηχητ.)

Φωτογραφία: Tάκης Παπούλιας/ facebook

Ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας της Δόριζας μίλησε στην εκπομπή "Έι εσείς οι απέξω" σχετικά με την εγκατάσταση αποθήκευσης ενέργειας που πήρε "πράσινο φως" από τη Ρ.Α.Ε.

Ο κ. Παπούλιας, μεταξύ άλλων, τόνισε πως αυτού του είδους οι εγκταστάσεις είναι ιδιαίτερα επικίνδυνες, ακόμα και για την ίδια τη ζωή των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής, αναφέροντας, μάλιστα, πρόσφατη περίπτωση ατυχήματος σε ανάλογη εγκατάσταση της Αυστραλίας.

Επιπρόσθετα, ο Πρόεδρος της Δόριζας δήλωσε πως πρόκειται για πρόβλημα που αφορά ολόκληρη την Αρκαδία και όχι μόνο τους κατοίκους της τοπικής κοινότητας, ενώ, παράλληλα, έδωσε έμφαση στο γεγονός πως, κατά τη γνώμη του, η Ελλάδα είναι.."ξέφραγο αμπέλι", όσον αφορά το καθεστώς που διέπει τις επενδύσεις σε Α.Π.Ε. 

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Παπούλια εδώ

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.