Συνεντευξεις

"200 έργα στην Πελοπόννησο έως το 2030" (ηχητ.)

Συνέντευξη του Γραμματέα Στρατηγικού Σχεδιασμού & Επικοινωνίας της Ν.Δ., κ. Βασίλη Φεύγα, στον arcadia 93.8- Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2022

Με αφορμή τη σημερινή επίσκεψη του Έλληνα Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στην Τρίπολη και τις ανακοινώσεις σχετικά με το αναπτυξιακό σχέδιο για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο κ. Φεύγας μιλησε στην εκπομπή "Έι εσείς οι απέξω" για τα έργα που υλοποιούνται ή θα υλοποιηθούν στην περιοχή, με "ορίζοντα" το έτος 2030.

Επιπρόσθετα, ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιαμσού & Επικοινωνίας του κυβερνώντος κόμματος αναφέρθηκε στο ζήτημα των Ανανώσιμων Πηγών Ενέργειας, αναφέροντας, μεταξύ άλλων, πως οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα αυτό θα πρέπει να τηρούν την περιβαλλοντική νομοθεσία αλλά και να ενημερώνουν τις τοπικές κοινωνίες, σχετικά με τα έργα αυτής της φύσεως. 

Παράλληλα, τόνισε πως πάντα υπάρχουν αντιδράσεις στην αρχή, σε τοπικό επίπεδο, σχετικά, για παράδειγμα, με τιος ανεμογεννήτριες, αλλά, προϊόντος του χρόνου, οι αντιδράσεις σταματούν.

Ακούστε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Φεύγα

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.