Συνεντευξεις

"H Aρκαδία έχει μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης" (vid)

Φωτογραφία: arcadia938.gr

Δεύτερο μέρος της σημερινής- Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023- συνέντευξης του υποψηφίου Βουλευτή, Απόστολου Σπυρόπουλου, στον arcadia 93.8

Tις αναπτυξιακές δυνατότητες της Αρκαδίας στον τομέα των logistics, αλλά και σ' αυτόν του θεματικού τουρισμού, ανέπτυξε ο υποψήφιος Βουλευτής, κ. Σπυρόπουλος, κάνοντας ειδική μνεία και στην πόλη της Μεγαλόπολης.

Ο κ. Σπυρόπουλος υποστήριξε πως το "στοίχημα" για την Αρκαδία, κατά το προσεχές διάστημα, θα είναι να εκμεταλλευτεί τις επενδύσεις που είτε έχουν πραγματοποιηθεί είτε δρομολογούνται, αλλά και την γεωγραφική της θέση, προκειμένου να "κεφαλαιοποιήσει" τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα.

Επίσης, ο υποψήφιος Βουλευτής εστίασε στη νέα γενιά, καλώντας την να συμμετάσχει δυναμικά στα κοινά. Εδώ, το πρώτο μέρος της συνέντευξής του.

Δείτε εδώ το δεύτερο μέρος της συνέντευξης του κ. Σπυρόπουλου:

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.