Συνεντευξεις

Τα "Γεωργάντεια" επιστρέφουν για δεύτερη διαδοχική χρονιά

Φωτογραφία: Δελτίου Τύπου

Την Κυριακή 31 Μαρτίου θα πραγματοποιηθούν τα "Γεωργάντεια" στο Στενό Αρκαδίας!

Για δεύτερη διαδοχική χρονιά ο Αθλητικός Σύλλογος Ποδειδώνας Τρίπολης συνδιοργανώνει με τον Δήμο Τρίπλης και την Δημοτική Κοινότητα Στενού τα "Γεωργάντεια", που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 31 Μαρτίου στο Στενό Αρκαδίας, προς τιμήν του Ολυμπιονίκη Νικόλαου Γεωργαντά. 

Συνομιλήσαμε με τον κ. Κωνσταντίνο Καραμάνο, επικεφαλής της Οργανωτικής Επιτροπής σε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη με όλες τις λεπτομέρειες για τη διοργάνωση...

Ο κ. Καραμάνος αρχικά ανέφερε πως η Οργανωτική Επιτροπή είναι πολύ ευχαριστημένη για τη συμμετοχή του κόσμου στα Γεωργάντεια, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το Δήμο Τρίπολης και τους αρμόδιους αντιδημάρχους για την πολύτιμη συνεισφορά τους στην ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης.  

Φέτος, συνέχισε ο κ. Καραμάνος, οι αιτήσεις άνοιξαν νωρίτερα, ενώ υπάρχει έντονο ενδιαφέρον (όπως και πέρυσι) από δρομείς από όλη τη χώρα, ιδιαίτερα από την Πελοπόννησο (ενδεικτικά ανέφερε Μεσσηνία και Αργολίδα). 

Τέλος, ο επικεφαλής της Οργανωτικής Επιτροπής, τόνισε ότι η διοργάνωση βοηθά στην εξωστρέφεια και την εν γένει προβολή της περιοχής μας σε όλη τη χώρα και κάλεσε για συμμετοχή σε μία από τις τρεις διαδρομές της διοργάνωσης! 


Οι διαδρομές:

Τα "Γεωργάντεια" περιλαμβάνουν διαδρομές τρεξίματος και περιπάτου!

Διαδρομή 10χλμ: Η εκκίνηση του αγώνα δίνεται στις 11:00 στην Πλατεία Κωνσταντίνου Μπάκαλα, όπου και θα τερματίσουν οι δρομείς.

Διαδρομή 5 χλμ: Η εκκίνηση του αγώνα δίνεται στις 11:00 στην Πλατεία Κωνσταντίνου Μπάκαλα, όπου και θα τερματίσουν οι δρομείς. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι/ες έχουν συμπληρώσει το 12ο έτος της της ηλικίας τους.

Παιδική διαδρομή 1.000 μέτρων: Η εκκίνηση του αγώνα δίνεται στις 10:45 στην Πλατεία Κωνσταντίνου Μπάκαλα, όπου και θα τερματίσουν οι δρομείς. Μπορούν να συμμετάσχουν παιδιά τετάρτης, πέμπτης και έκτης δημοτικού.


Εγγραφές:

Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.athletopi.com για να εξασφάλισετε την εγγραφή σας!

Οι εγγραφές στη γραμματεία την ίδια ημέρα των αγώνων δεν θα πραγματοποιούνται!


Περισσότερες πληροφορίες στις σελίδες της διοργάνωσης σε Instagram και Facebook.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.