Συνεντευξεις

Oι συνενώσεις και η εξωστρέφεια των επιχειρήσεων είναι η λύση για την Πελοπόννησο (ηχητ.)

Φωτογραφία: arcadia938.gr

Συνέντευξη του Αναπληρωτή Προέδρου του τομέα υπηρεσιών του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, κ. Ανδρέα Σύριου

Με αφορμή την πρόσφατη έκθεση "Πελοπόννησος EXPO" που διεξήχθη στην Βι.Πε. Τρίπολης, ο κ. Σύριος μίλησε στην εκπομπή "Έι εσείς οι απέξω" σχετικά με το γεγονός και, κυρίως, αναφορικά με την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος.

Μάλιστα, ο κ. Σύριος υποστήριξε πως για να μπορέσουν οι επιχειρήσεις της Πελοποννήσου ν' "ακολουθήσουν" επιτυχημένα τις εξελίξεις, θα πρέπει να μεγαλώσουν- μέσω και συγχωνεύσεων-, εστιάζοντας στις εξαγωγές.

Όσον αφορά την "πολεμική" απέναντι στους διοργανωτές, σχετικά με τη μη συμμετοχή του Δημάρχου Τρίπολης στον κατάλογο όσων απηύθυναν χαιρετισμό κατά τη διάρκεια της τελετής των εγκαινίων της έκθεσης, ο κ. Σύριος δήλωσε, σιβυλλικά, πως δεν σχολιάζει τις απόψεις άλλων. 

Ακούστε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη:

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.