Συνεντευξεις

Η Σεμίνα Διγενή στον arcadia 93.8 (ηχητ.)

Φωτογραφία: facebook

Η διακεκριμένη δημοσιογράφος και συγγραφέας μιλά στο Γιώργο Ηλιόπουλο περί.. "Αποδελτιώσεων"

Με αφορμή τη σημερινή παρουσίαση των βιβλίων της σειράς "Αποδελτιώσεις" στην Τρίπολη- 19:00, Μεγάλο Καφενείο-, η κυρία Σεμίνα Διγενή μίλησε στην εκπομπή "Έι εσείς οι απέξω" για το περιεχόμενο των βιβλίων, την ανάγκη να καταγράψει σε χαρτί σημαντικές στιγμές της επαγγελματικής της πορείας στα ΜΜΕ αλλά και για τις συνεντεύξεις που θα ήθελε να πάρει αλλά, για λόγους.. "ανωτέρας βίας", δεν ήταν κάτι τέτοιο δυνατό.

Παράλληλα, η κυρία Διγενή αναφέρθηκε και στην κατάσταση που επικρατεί στο χώρο της δημοσιογραφίας σήμερα, τόσο όσον αφορά τις εργασιακές σχέσεις αλλά και το, εν πολλοίς εξαρτημένο απ' αυτές, επίπεδο της ενημέρωσης των πολιτών.

"Υπάρχουν γαλατικά χωριά, στο πλαίσιο μιας άγριας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας της ενημέρωσης", είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος και συγγραφέας. Περισσότερα, βέβαια, θα έχουν την ευκαιρία ν' ακούσουν οι ενδιαφερόμενοι στην αποψινή παρουσίαση των βιβλίων.

Προς το παρόν, ακούστε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη:

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.