Συνεντευξεις

Η Γορτυνία είναι ένας "θησαυρός"... κρυμμένος

Η Σχεδιάστρια βιωματικών προγραμμάτων Πολιτιστικής Κληρονομιάς  Χρυσή Πυρουνάκη, μίλησε στον Αρκαδία 93.8 και στην εκπομπή "Μεσημεριανή Σιέστα" για το κυνήγι θησαυρού για παιδιά "Στα μονοπάτια των μαστόρων" στα Λαγκάδια Γορτυνίας. 

 

Η κ. Πυρουνάκη ανέφερε ότι το κυνήγι θησαυρού είναι σημαντικό για την ανάδειξη πολιτιστικής κληρονομιάς και είναι ένα εξαιρετικά πετυχημένο όχημα εμψύχωσης ομάδων νέων και παιδιών και μάλιστα έκανε λόγο για την ενεργή συμμετοχή των νέων του χωριού στο κομμάτι που αφορά στο να σχεδιάσουν οι ίδιοι το μονοπάτι του θησαυρού.

 

Επιπλέον, η κ. Πυρουνάκη μίλησε για την κάλυψη της συγκεκριμένης δράσης με drone, ώστε να υπάρχει κινηματογραφική κάλυψη από το Δήμο Γορτυνίας.της Δράσης μας για την ΤΟΠΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ απο αερα.

 

Τέλος, για την δράση αυτή ενώθηκε η υλική υποστήριξη του Δήμου Γορτυνία και των τοπικών φορέων και η επιστημονική στήριξη του τμήματος Πολυμέσων του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου. 

 

Ακούστε όλη την συνέντευξη με την δραστήρια και ενεργή παιδαγωγό και σχεδιάστρια βιωματικών προγραμμάτων.  κ. Χρυσή Πυρουνάκη, στο ηχξτικό απόσπασμα που ακολουθεί:

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.