Συνεντευξεις

Mελισσοκόμοι Αρκαδίας: Μειωμένη η παραγωγή μελιού (VIDEO)

Μια από τις χειρότερες χρονιές της τελευταίας πενταετίας πέρασαν οι μελισσοκόμοι τις Αρκαδίας, όπως τονίζει ο Πρόεδρος του Μελισσοκομικού Συνεταιρισμού Αρκαδίας, Σταύρος Δημάκος

 

 

 Ο κύκλος παραγωγής του Ελάτου, σε συνδυασμό με τον αστάθμητο παράγοντα του καιρού, όπως μας εξηγεί στην κάμερα του arcadia938.gr ο κ. Δημάκος, δεν βοήθησαν στην παραγωγή της ποικιλίας  μελιού που προέρχεται από το Έλατο.

 

"Η μελισσοκομία αν και είναι κομμάτι του αγροτικού τομέα είναι τοπ μοναδικό επάγγελμα που δεν επιδοτείται, με αποτέλεσμα να είναι το έργο μας ακόμη πιο δύσκολο" δηλώνει ο πρόεδρος, σημειώνοντας πως ένα μικρό ποσό που δίνεται για την μετακίνηση των μελισσιών και την επικονίαση, δεν είναι αρκετό και επιστρέφεται στο κράτος μέσω της φορολογίας.

 

 

Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί… 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.