Συνεντευξεις

Δημοτικό Συμβούλιο: "Νέα κανονιστική για τα τραπεζοκαθίσματα!"

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Τρίπολης, Τάσος Κακλαμάνος, φιλοξενήθηκε στον "Αρκαδία 93.8" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" και μίλησε για τη "λευκή νύχτα", τις υποδομές της πόλης ως προς την υποδοχή νέων φοιτητών, τις κανονιστικές, τις ακυρώσεις δημοτικών αποφάσεων από την αποκεντρωμένη διοίκηση και το περιβόητο τζιπ της ΔΕΥΑΤ.

 

Σε ερωτήματα, που απασχολούν τους δημότες της Τρίπολης και τους πολιτικούς αντιπάλους της Δημοτικής Αρχής του Δημήτρη Παυλή, έδωσε απαντήσεις ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Τάσος Κακλαμάνος.

 

Οι βάσεις για εισαγωγή φοιτητών σε ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης έχουν ανακοινωθεί και οι φοιτητές μαζί με τις οικογένειές τους επιδίδονται σε κυνήγι εύρεσης κατοικίας στην καινούρια τους φοιτητούπολη. Η Τρίπολη έχει τις υποδομές, να υποδεχθεί και φέτος νέο κύμα κατοίκων; Το ζήτημα με τη "λευκή νύχτα" απασχολεί εμπόρους και καταναλωτές στην Τρίπολη, κυρίως για το λόγο, ότι πραγματοποιείται σε γειτονικών νομών πόλεις, αλλά όχι στην Τρίπολη. Γιατί μίλησε ο Γιάννης Σμυρνιώτης για "γαργάρες"; Ποια απόφαση του δημοτικού συμβουλίου ακυρώθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση; Και τι έχει γίνει επιτέλους με το περιβόητο τζιπ της ΔΕΥΑΤ; 

 

Ακούστε όλη τη συνέντευξη του κυρίου Κακλαμάνου!

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.