Συνεντευξεις

Μπάκας στον "93.8": "Όχι πανικός! Σπίτια υπάρχουν για όλους!"

Για τις τιμές των ακινήτων ως προς την ενοικίασή τους από φοιτητές στην Τρίπολη και τις υπόλοιπες πόλεις αλλά και για "μυστικά" και "άγραφους νόμους" μίλησε ο πρόεδρος της E-REAL ESTATES, Θέμης Μπάκας, στον "Αρκαδία 93.8" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα".

 

 

Οι πόλεις γεμίζουν σιγά σιγά με φοιτητές και το "κυνήγι" ενοικίασης διαμερισμάτων έχει ξεκινήσει για τα καλά! Ο πρόεδρος της κτηματομεσιτικής εταιρίας E-REAL ESTATES, Θέμης Μπάκας, μίλησε στον "Αρκαδία 93.8" βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους σχετικά με τους μύθους και την πραγματικότητα, που επικρατούν γύρω από το θέμα τη ενοικίασης!

 

Πότε πρέπει να ψάξουν για διαμέρισμα οι φοιτητές και ποιες "παγίδες" πρέπει να έχουν κατά νου; Τι ορίζει ο νόμος και τι έχει επικρατήσει ως συνήθεια στις συμφωνίες μεταξύ ιδιοκτητών και ενοικιαστών; Ποιοι μύθοι καταρρίπτονται στο χώρο της ενοικίασης; Ποιος ο ρόλος του μεσιτικού γραφείου; Πού κυμαίνονται οι τιμές των ενοικίων στην Τρίπολη και τις άλλες πόλεις;

 

Ακούστε όλη τη συνέντευξη!

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.