Πολιτικη

Οδυσσέας: Οι συντάξεις θα κοπούν

Στην τηλεοπτική εκπομπή "Σήμερα" του ΣΚΑΙ, φιλοξενήθηκε στις 15 Μαιου 2018 ο Βουλευτής της ΔΗ.ΣΥ και μέλος του ΚΙΝΑΛ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Ο Αρκάς Βουλευτής κληθείς να σχολιάσει την επικαιρότητα, ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως είναι δεδομένο πως οι συντάξεις των Ελλήνων πολιτών θα περικοπούν από τις αρχές του επομένου χρόνου και όλες οι δηλώσεις περί του αντιθέτου που γίνονται από κυβερνητικά στελέχη έχουν ως στόχο τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης.

Επιπρόσθετα, σχετικά με τη φημολογούμενη αποχώρηση του επικεφαλής του Ποταμιού, κ. Θεοδωράκη, από το Κίνημα Αλλαγής και την προσχώρησή του στον Σύριζα, ο κ. Κωνσταντινόπουλος ήταν κατηγορηματικός, τονίζοντας πως δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο.

Να σημειώσουμε πως την άποψη αυτή υποστήριξε, με παρέμβασή του στην εκπομπή, και ο εκπρόσωπος τύπου του Κινήματος Αλλαγής και στέλεχος του Ποταμιού, ο επίσης Αρκάς, κ.Δημήτρης Τσιόδρας.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.