Πολιτικη

Eπίσκεψη του Ανδρέα Λοβέρδου στην Τρίπολη (photos, videos)

Φωτογραφία: arcadia938.gr

O υποψήφιος για την Προεδρία του Κινήματος Αλλαγής βρέθηκε στην Αρκαδική πρωτεύουσα το απόγευμα της Κυριακής, 21ης Νοεμβρίου 2021

Ο κ. Λοβέρδος, που πραγματοποίηση μια μίνι περιοδεία στην Αρκαδία σήμερα, συνάντησε πολιτικούς του φίλους στο καφέ μπαρ "Olive Green" και μίλησε για τους βασικούς άξονες που χαρακτηρίζουν την υποψηφιότητά του.

Βασικός του στόχος, όπως τον περιέγραψε ο ίδιος, η καταπολέμηση της γραφειοκρατίας που εμποδίζει τη χώρα να βρεθεί σε τροχιά πραγματικής ανάπτυξης. Παράλληλα, τόνισε πως δεν είναι "πολιτικός του γλυκού νερού", υπονοώντας πως συνυποψήφιοί του για την ηγεσία "στρογγυλεύουν" τις θέσεις τους, προκειμένου να διευρύνουν το ακροατήριό τους. Ο κ. Λοβέρδος υποστήριξε πως ο ίδιος έχει σαφείς, καθαρές θέσεις.

Οπωσδήποτε, επανέλαβε αρκετές φορές πως δεν τον ενδιαφέρει το "Κίνημα Αλλαγής"- που, κατά τον ίδιο, ολοκλήρωσε τον κύκλο του- και, εφόσον επικρατήσει στις εσωκομματικές εκλογές, θ' απευθυνθεί στους πολίτες ως Πρόεδρος του ΠαΣοΚ, ξεκινώντας άμεσα τις διαδικασίες για να επιστρέψει το κόμμα στην ιστορική του ονομασία, χωρίς να περιμένει το προσεχές συνέδριο.

Μεταξύ των παρευρισκομένων, ήταν ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, κ. Γιαννακούρας, ο πρώην Αντιδήμαρχος, κ. Σαββάκης, ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Τρίπολης, κ. Γεωργακόπουλος και τα ιστορικά στελέχη του ΠαΣοΚ στην Αρκαδία, κ. Άρχοντας και Καστανός.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε βίντεο της άφιξης του Ανδρέα Λοβέρδου στην Τρίπολη, καθώς και τη δήλωσή του στα τοπικά ΜΜΕ.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.