Πολιτικη

Τζιούμης: “Βελτιωμένη καθημερινότητα, με καλύτερες υποδομές για όλους τους δημότες μας”

Σε νέες εργασίες καθαρισμού και διάνοιξης χανδάκων, αλλά και οδοστρωσίας δρόμων προχώρησε ο Δήμος Τρίπολης, τόσο μέσα στην πόλη, όσο και σε τοπικές κοινότητες.

Συγκεκριμένα, οι παρεμβάσεις έγιναν σε Τρίπολη, Καμάρι, Ρίζες, Στάδιο, Στενό και Αλέα.

Σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, αναφέρει: «Ο στόχος για μία βελτιωμένη καθημερινότητα, με καλύτερες υποδομές για όλους τους δημότες μας, είναι αδιαπραγμάτευτος. Δεν σταματάμε στιγμή και προχωράμε διαρκώς σε μικρές και μεγαλύτερες παρεμβάσεις στο σύνολο του Δήμου μας.

Οι ανάγκες είναι μεγάλες και η δημοτική μας αρχή, αξιοποιεί όλες τις δυνάμεις και τις δυνατότητές της, για να ανταποκριθεί σε όσο το δυνατόν περισσότερα αιτήματα της πόλης και των χωριών μας.

Αυτό θα συνεχίσουμε να πράττουμε σε όλη τη διάρκεια αυτής της θητείας μας. Δεν αθετούμε τις δεσμεύσεις μας, μιλάμε με πράξεις».

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.