Εκλογες 2019

Τρεις νέοι υποψήφιοι από τον Βόσνο

Τρεις νέους υποψηφίους ανακοίνωσε ο επικεφαλής της Παράταξης "Μαζί για την Τρίπολη" και υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Βόσνος.

Σουσάννα Μανιάτη

Η Σουσάννα Μανιάτη γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Πικέρνι Αρκαδίας. Αποφοίτησε από το ΤΕΛ Τρίπολης με ειδικότητα Βοηθών Βρεφοκόμων – Παιδοκόμων του τομέα Κοινωνικών Υπηρεσιών. 

Έχει αποκτήσει Δίπλωμα Προσχολικής Αγωγής , Δραστηριοτήτων, Δημιουργίας και Έκφρασης από το Δημόσιο ΙΕΚ Τρίπολης. 

Γνωρίζει Αγγλικά και έχει άριστη γνώση στο χειρισμό ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Από το 2014 έως το 2017 εργάστηκε στο παιδικό σταθμό ¨Ζωοδόχος Πηγή¨ ως βρεφοκόμος.

Το 2004- 2014 και σήμερα εργάζεται ως  Τραπεζοκόμος στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης.

Έχει ασχοληθεί με τη δημιουργία και διακόσμηση χειροποίητων κατασκευών τι οποίες προσφέρει για φιλανθρωπικό σκοπό σε διάφορους φορείς.

Είναι παντρεμένη και έχει δυο παιδιά.

Καλή επιτυχία Σουσάννα!

 

Φώτης Βόσνος

Ο Φώτης Βόσνος γεννήθηκε το 1993 στην Τρίπολη όπου έζησε τα μαθητικά του χρόνια, αποφοιτώντας το 2017 από το 4ο Γενικό Λύκειο Τρίπολης.

 Το ίδιο έτος εισήχθη στο τμήμα Χρηματοοικοναμικής και Τραπεζικής Διοικητικής του  Οικονομικού Πανεπιστημίου Πειραιά.

Έχει ολοκληρώσει τη στρατιωτική του θητεία υπηρετώντας στο Πεζικό.

Ταυτόχρονα, μαθητής και φοιτητής συμμετέχει στην Τρίπολη σαν Χορωδός της Χορωδίας  Ορφέας Τρίπολης και σαν χορευτής στον Χορευτικό Όμιλο Τρίπολης. Επίσης είναι ενεργό μέλος της Θεατρικής Ομάδας Τρίπολης και του Σκακιστικού Ομίλου Τρίπολης.

Είναι γιός του Βασίλη Βόσνου συνταξιούχου Δημοσίου Υπαλλήλου από τις Ρίζες Τεγέας και της Τούλας Σταματοπούλου υπαλλήλου ΙΚΑ Τρίπολης από το Λεβίδι Αρκαδίας 

Καλή επιτυχία Φώτη!

 

Γιάννης Γαργαλιώνης

Ο Γιάννης Γαργαλιώνης γεννήθηκε το 1951 στο Στενό Αρκαδίας όπου κατοικεί. Εργάστηκε ως  αγρότης.

Στην πρώην  κοινότητα Στενού Αρκαδίας υπήρξε υποψήφιος Πρόεδρος. Στη συνέχεια στον Καποδιστριακό Δήμο  Κορυθίου τιμήθηκε δυο  φορές εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος ενώ διετέλεσε και Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.

Με το γάμο του έχει αποκτήσει δυο παιδιά.

Καλή επιτυχία Γιάννη!

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.