Πολιτικη

Αυτοψία της "Νέας Πελοποννήσου" στην Παλαιοχούνη

Π. Τατούλης, Β. Γιαννακούρας, Γ. Ρουμελιώτης και Κ. Νικολάκου βρέθηκαν στον χώρο της κατασκευής της μονάδας διαχείρισης των απορριμμάτων μέσω ΣΔΙΤ.

Επίσκεψη πραγματοποίησε τη Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021 ο επικεφάλης της παράταξης της "Νέας Πελοποννήσου" Πέτρος Τατούλης, συνοδευόμενος από τους Περιφερειακούς Συμβούλους κ.Βαγγέλη Γιαννακούρα, κ.Γιώργο Ρουμελιώτη και την κα.Κωνσταντίνα Νικολάκου, στην περιοχή της Παλαιόχουνης στην Αρκαδία στο χώρο της κατασκευής της μονάδας διαχείρισης των απορριμμάτων μέσω ΣΔΙΤ.

Οι εκπρόσωποι της «Νέας Πελοποννήσου» συναντήθηκαν με τους υπεύθυνους του εργοταξίου και ενημερώθηκαν σχετικά με την εξέλιξη των εργασιών.

Στη συνάντηση παρευρέθηκε ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αθήναιου κ. Ηλίας Τσάγκαρης, ο οποίος έθεσε συγκεκριμένα αιτήματα σχετικά με ανταποδοτικά έργα, τα οποία πρέπει να γίνουν στην περιοχή.

Μετά το πέρας της επίσκεψης ο κ.Τατούλης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

"Συνεχίζουμε τις επισκέψεις μας για την παρακολούθηση της υλοποίησης μεγάλων έργων, για τα οποία ως Περιφερειακή Αρχή δουλέψαμε σκληρά για την υλοποίηση τους.

Το έργο της διαχείρισης των απορριμμάτων μέσω ΣΔΙΤ, είναι η σημαντικότερη επένδυση που υλοποιείται αυτή τη στιγμή στην Πελοπόννησο και η μεγαλύτερη στη χώρα μας. Ένα έργο το οποίο οδηγεί την Περιφέρεια μας στην αειφορία, ανοίγοντας νέους ορίζοντες ανάπτυξης, δημιουργώντας περισσότερες από εξακόσιες (600) θέσεις εργασίας με την ολοκλήρωση του.

Ενημερωθήκαμε από τον εκπρόσωπο του εργοταξίου, ότι στη συγκεκριμένη περιοχή οι εργασίες υλοποιούνται με ταχείς ρυθμούς, κάτι το οποίο είναι ιδιαιτέρως θετικό. Επεσήμανα ιδιαίτερα στους εκπροσώπους της αναδόχου εταιρείας ότι πρέπει να τηρηθούν απαρέγκλιτα οι συμβατικές υποχρεώσεις τους.

Για το συγκεκριμένο έργο εγώ προσωπικά και συγκεκριμένα μέλη της παράταξη μου δεχτήκαμε πλήθος επιθέσεων λάσπης και συκοφαντίας, αντιμετωπίζοντας παράλληλα σημαντικές πολιτικές παρεμβάσεις για τη μη υλοποίηση του.

Σήμερα είμαστε απολύτως ικανοποιημένοι και δικαιωμένοι. 

Θα παραμείνουμε άγρυπνοι φρουροί ώστε κατά τη διάρκεια της υλοποίησης και της ολοκλήρωσης του, να τηρηθούν οι όροι και οι προϋποθέσεις που προβλέπει ο διαγωνισμός και η σύμβαση, ώστε να μη θιχτεί στο ελάχιστο το δημόσιο συμφέρον".    

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.