Στηλες - Ει εσεις οι απ' εξω

"Ομαδικές αυτοκτονίες", "πολιτικά τέρατα" και "ιερά καθήκοντα"!

Φωτογραφία: facebook

"Κέντησε" πάλι ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνης Γεωργιάδης, στην εκδήλωση της Δ.Ε.Ε.Π. Αρκαδίας της Ν.Δ.

Το βράδυ του Σαββάτου, 14 Ιανουαρίου 2023, η κοπή της  πρωτοχρονιάτικης πίτας της τοπικής οργάνωσης της Ν.Δ. είχε, φυσικά, "προεκλογικό χρώμα". Ο βασικός προσκεκλημένος στην εκδήλωση, κ. Άδωνης Γεωργιάδης, χρησιμοποίησε "μελοδραματικούς" τόνους για να περιγράψει την επερχόμενη εκλογική "μάχη" της παράταξης, αναφέροντας, μεταξύ άλλων, πως ο Ελληνικός λαός δεν πρέπει να πάει σε "ομαδική αυτοκτονία" και δεν πρέπει να υπάρξουν περιθώρια ενός "πολιτικού τέρατος".

Πέρα από τις, αναγνωρισμένες, ικανότητες του κ. Υπουργού ως προς τον "υφολογικό εξπρεσιονισμό", τον οποίο είχε, άλλωστε, "καλλιεργήσει" επί χρόνια στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό και στις τηλεπωλήσεις βιβλίων, αναρωτιόμαστε αν το "πολιτικό τέρας" στο οποίο αναφέρθηκε θα μοιάζει μ' εκείνο που..."προέκυψε" το 2012 και τότε "βαπτίστηκε" σωτηρία της πατρίδας...

Από την άλλη, όπως είχε καταστήσει σαφές και ο Έλληνας Πρωθυπουργός πάλι από την Τρίπολη, η προσπάθεια της Ν.Δ. θα εστιαστεί στην "κατάκτηση" ενός όσο γίνεται πιο σαφούς προβαδίσματος στις πρώτες εκλογές, ώστε να καταστήσει "μη νομιμοποιημένη" ή και "αδύνατη" κάθε προσπάθεια σχηματισμού Κυβέρνησης χωρίς τη συμμετοχή της Ν.Δ. Αυτό δεν γίνεται, απ' ότι φαίνεται, χωρίς λεκτικούς "εξτρεμισμούς" τύπου "ομαδικές αυτοκτονίες", "πολιτικά τέρατα" και "ιερά καθήκοντα"..

Είναι, βέβαια, σίγουρο πως το πρώτο κόμμα στις επερχόμενες Εθνικές εκλογές δεν πρόκειται να έχει αυτοδυναμία, όποιο κι αν είναι αυτό. Η απλή αναλογική "εξασφαλίζει" πως δεν θα έχουμε, σε πρώτη φάση, διαστρέβλωση της λαϊκής βούλησης- η οποία, βέβαια, για τις συντηρητικές δυνάμεις, είναι απολύτως θεμιτή, εφόσον οδηγεί στην "κυβερνησιμότητα".

Ωστόσο, θα λέγαμε πως, ενώ το επικοινωνιακό, κυβερνητικό "αφήγημα" αναφέρεται, συνεχώς, σε "τοξικότητα" που προέρχεται από την άλλη πλευρά, ο Υπουργός Ανάπτυξης και μια σειρά στελεχών της Ν.Δ.,  κάνουν ότι..μπορούν για να υπάρχει η..."αρμόζουσα τοξικότητα"- αλλά και τα "εσχατολογικά διλήμματα"..- κι από την πλευρά της Κυβέρνησης..

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.