Στηλες - Et in Arcadia ego

Τρίπολη: DJs στο... αθόρυβο!

Τι λένε οι djs της Τρίπολης για το άνοιγμα της εστίασης χωρίς μουσική;

Αίσθηση προκάλεσε η απόφαση της κυβέρνησης, να απαγορεύσει την μουσική από τα καταστήματα εστίασης.

Τόσο μαγαζάτορες, όσο και οι ίδιοι οι djs , παρακολουθούν με αγωνία τις εξελίξεις, για το μέλλον του επαγγέλματος τους.

Mike Agoras

"Προς απορία όλων μας, dJs, επιχειρηματιών και γενικότερα όλων των πολιτών, η μουσική συνεχίζει να αναστέλλεται στους χώρους εστίασης, καφέ και μπαρ. Πέρα από την πολύμηνη αναστολή εργασίας όσων ασχολούμαστε με τη μουσική και τη σημαντική μείωση των οικονομικών μας απολαβών, η μουσική, γενικότερα, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας.

Μας διασκεδάζει, μας ψυχαγωγεί, μας χαλαρώνει. Η μουσική χρειάζεται για να φτιάξει την ατμόσφαιρα του κάθε χώρου.

Ο κόσμος έχει συνδυάσει την έξοδό του με τη μουσική, και η έλλειψη της από τα μαγαζιά είναι ιδιαιτέρως αισθητή. Έχουμε ανάγκη να γυρίσουμε στην εργασία μας και στην κανονική μας ζωή."

Panos DSP

"Είναι μια πολύ περίεργη και δύσκολη περίοδος για τον χώρο της εστίασης και ιδιαίτερα για το επάγγελμα μας 

Το να ανοίγουν τα μαγαζιά χωρίς μουσική είναι πολύ παράξενο και κατά την γνώμη μου είναι πολύ άβολο..

Εύχομαι γρήγορα να είμαστε πίσω στην θέση μας χωρίς τον κίνδυνο ενός νέου κλεισίματος 

Ελπίζω να καταλάβουν γρήγορα ότι οι άνθρωποι που εργάζονται σαν djs η και σαν μουσικοί, δεν το κάνουν για χόμπι άλλα είναι θέμα βιοπορισμού."

Γιάννης Κουνέλης

"Με μεγάλη αγωνία περιμέναμε τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης για τον τρόπο με τον οποίο θα επαναλειτουργήσει η εστίαση. Προς μεγάλη μας έκπληξη, το επάγγελμα μας δεν αποτέλεσε μέρος του πλάνου πολιτικών και λοιμωξιολόγων.

Τους τελευταίους 14 μήνες έχουμε εργαστεί ελάχιστα και αρκετοί από εμάς ίσως και καθόλου.

Σαν να μην έφτανε αυτό η κυβέρνηση αποφάσισε να σταματήσει τη χορήγηση της αναστολής σε μερίδα συναδέλφων ,με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν ζητήματα βιοπορισμού. Συμπληρώσαμε 6 μήνες χωρίς δουλειά. Δεν είναι το χόμπι μας είναι η εργασία μας και ζητάμε να βρεθεί μια λύση το συντομότερο δυνατόν...!!"

Χρήστος Αρέστης

"Μπορεί το επάγγελμα μας να είναι ευχάριστο σαν χόμπι, αλλά δεν είναι, ζούμε από αυτό. Ελπίζω να βρεθούμε σύντομα στις θέσεις μας και να διασκεδάζουμε τόσο εμείς, όσο και οι πελάτες των καταστημάτων, μέσω της δουλειάς μας."

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.