Στηλες - Δρομοι της Τριπολης

"Διαβάζοντας" την Τρίπολη (photos)

Στους "Δρόμους της Τρίπολης", μπορεί να περπατάς καθημερινά, όμως πολλά είναι αυτά που λίγες φορές θα παρατηρήσεις ή μπορεί να μην παρατηρήσεις και ποτέ!

 

Στους δρόμους θα δεις ξεχωριστά μπαλκόνια να ξεπροβάλλουν, θα δεις κισσούς να κατακλύζουν τα κτίρια και να τα διακοσμούν ξεχωριστά, θα δεις ελάχιστα "αρχαία" βιτρώ να κοσμούν υπόστεγα ή ακόμα και εισόδους μονοκατοικιών, ακόμα μπορεί να δεις graffiti να ταράζουν τη θέα σου την ώρα που πίνεις ανέμελος τον καφέ σου!

Όλα αυτά μπορεί να τα βλέπεις καθημερινά, όμως να μην τα παρατηρείς. Βρίσκονται στην Τρίπολη, σε κεντρικούς δρόμους και όχι μόνο.

Επιλέξαμε ορισμένες εικόνες που ίσως δεν έχεις δει έως τώρα...

Ένα μικρό μπαλκονάκι όμορφα διακοσμημένο.

Το μπαλκόνι κατακλυσμένο από γλάστρες και πρασινάδες, ασφυκτικά γεμάτο θα λέγαμε, αλλά παραμένει ξεχωριστό και σίγουρα "τραβάει" τα βλέμματα.

Ένας κισσός που έχει καλύψει σχεδόν μια πολυκατοικία.

Ένα όμορφο βιτρώ, σε πράσινα χρώματα, σε είσοδο μονοκατοικίας.

Το "τρομακτικό" graffiti που ξεπροβάλει από το παράθυρο. 

Μπαλκόνι που χρονολογείται το 1896.

Άλλο ένα βιτρώ σε χρώματα του μπλε και του κόκκινου.

Τα χρωματιστά μπαλκόνια! 

Και το κρυμμένο ταβερνάκι "Η παλιά Τριπολιτσά" .

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.