Στηλες - Ει εσεις οι απ' εξω

To "Oρθόδοξο ΠαΣοΚ" τρολάρει τους πάντες!

 

Το πραγματικό "Success Story" της μεταπολιτευτικής Ελλάδας, έγινε group στο Facebook και "τρολάρει" αγρίως το "νέο" ΠαΣοΚ, αλλά και όλους τους...."Πασοκογενείς"!

Ακολουθώντας την τάση της εποχής, που "ισοπεδώνει" τα ιστορικά δεδομένα και "βγάζει" γλώσσα, προκλητικά, στον πολιτικό καθωσπρεπισμό, μια ομάδα "Ορθόδοξων οπαδών του original ΠαΣοΚ", δημιούργησαν μια ομάδα στο πασίγνωστο μέσο κοινωνικής δικτύωσης και δεν...αφήνουν τίποτε όρθιο!

 

Με εμφανή τη σατιρική διάθεση αλλά και μια, λανθάνουσα, νοσταλγία για τις "καλές εποχές" του ελληνικού, πολιτικού συστήματος, οι συγκεκριμένοι άνθρωποι-των οποίων η ομάδα έχει φθάσει να αριθμεί, περίπου, 30.000 μέλη- προβαίνουν και στη διοργάνωση "happenings", προκειμένου να διαδώσουν το..."επαναστατικό" τους μήνυμα που θα μπορούσε να περιγραφεί και ως "Το ΠαΣοκ ποτέ δεν πεθαίνει".

 

Σύμφωνα με....αποκλειστικές πληροφορίες της στήλης, ανάλογες κινήσεις πρόκειται να δουν, σύντομα, το φως της δημοσιότητας, προερχόμενες απ' το χώρο του ΚΚΕ- αν και δεν το κατανοούμε αυτό, το ΚΚΕ δεν έχει αλλάξει σχεδόν καθόλου, παρά μόνο ως προς το όνομα του Γραμματέα της Κ.Ε, εκτός αν αναφερόμαστε στο ΚΚΕ Εσωτερικού...-, της ΝΔ- με έμφαση στην ΕΡΕ και τον Κωνσταντίνο Καραμανλή- αλλά, φυσικά, και από φιλο-βασιλικούς κύκλους, καθώς το αίτημα της παλινόρθωσης εμφανίζεται πιο επίκαιρο από ποτέ.....

 

Πέρα απ' το χιούμορ, η προϊούσα παρακμή του πολιτικού μας συστήματος και η επέλαση των "Post Truth Politics"-βλέπε παρελθόν άρθρο μας-, σε συνδυασμό με την πλήρη απαξίωση θεσμών και προσώπων από ένα κουρασμένο και ταλαιπωρημένο κοινωνικό σύνολο, θα οδηγήσει σε περισσότερες..."τρολιές", ίσως και σε πολιτικές ζυμώσεις που , μέχρι πριν από λίγα χρόνια, θα χαρακτηρίζονταν ως "αδιανόητες" για το ημεδαπό, πολιτικό γίγνεσθαι...

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.