Στηλες - Ει εσεις οι απ' εξω

Παρκάρουμε όπου θέλουμε, είμαστε αιρετοί! (photos)

Στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης έγινε χθες μια συνέλευση μελών της ΚΕΔΕ, της Ένωσης Δήμων Ελλάδας.

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες, οι εκπρόσωποι των Ελλήνων πολιτών, θέλουμε να πιστεύουμε κατόπιν σχετικής άδειας, πάρκαραν τα υπηρεσιακά-και όχι μόνο-αυτοκίνητά τους, όσο το δυνατόν πιο κοντά στο Πνευματικό Κέντρο, για να μην χάνετε χρόνος με άσκοπες πεζοπορίες...

 

Χρόνος, ο οποίος θα πρέπει να..."επενδυθεί" στην εποικοδομητική συζήτηση για την επίλυση των προβλημάτων της αυτοδιοίκησης, και, ειδικότερα, του πρώτου της βαθμού.

 

 

Θέματα όπως οι αντιμισθίες των αιρετών, η περιστολή- ή περικοπή, αν προτιμάτε,- διαφόρων αυτονόητων, μέχρι πρότινος, προνομίων, ή, ακόμα ακόμα, η "κόντρα" που παγιώνεται σιγά σιγά μεταξύ πρώτου και δευτέρου βαθμού Αυτοδιοίκησης, αποτελούν ζητήματα νευραλγικής σημασίας για όλους τους Έλληνες και δεν επιτρέπουν κωλυσιεργίες!

 

Άλλωστε, το ίδιο συμβαίνει σχεδόν σε όλες τις εκδηλώσεις, πολιτικής ή άλλης φύσεως, που διοργανώνονται στο Πνευματικό Κέντρο...

 

Ορίστε, πεδίο δόξης "λαμπρόν" για την Τροχαία, αρκεί να..."επιτρέπονται" οι κλήσεις στα αυτοκίνητα των κ. Δημάρχων...

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.