Στηλες - Ει εσεις οι απ' εξω

Όταν κάνεις τον "καμπόσο"..

"Χτύπησε" πάλι ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών, ο οποίος με ανάρτησή του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης-η οποία διεγράφη- υποστήριζε την επίθεση κατά του Δημάρχου Θεσσαλονίκης..

 

Πιστός στις "εθνοπατριωτικές κορόνες" που, κατά καιρούς, εξαπολύει, ο κ. Δημήτρης Καμπόσος δεν μπόρεσε, απ' ότι φαίνεται, να κρύψει τη χαρά του για τους τραμπουκισμούς που έλαβαν χώρα στις 20 Μαΐου 2018 στη συμπρωτεύουσα.

 

Έτσι, συνόδευσε φωτογραφία του πεσμένου κ. Μπουτάρη, με το εξής μελοδραματικό, "φωσκολικού" τύπου σχόλιο: "Αυτή είναι η μοίρα των προδοτών"

 

Ωστόσο, γρήγορα κατάλαβε πως διέπραξε ανοησία και έσπευσε να διαψεύσει πως ήταν ο ίδιος δημιουργός της δημοσίευσης. Την απέδωσε σε συνεργάτη του, καθώς αντιλήφθηκε πως το κόμμα του οποίου αποτελεί "εξέχων" μέλος, καταδίκασε την επίθεση κατά του Δημάρχου Θεσσαλονίκης-όπως ήταν αναμενόμενο..

 

Ούτε λίγο ούτε πολύ, λοιπόν, ο κ. Καμπόσος δεν είχε καν την ευθιξία να υπερασπιστεί την άποψή του..Προτίμησε να "κρυφτεί" πίσω από "παιδικές δικαιολογίες", περί "συνεργατών" που είναι προφανώς, ακατάλληλοι να τον εκπροσωπούν. Έσπευσε, μάλιστα, να "καταδικάσει" την επίθεση στον κ. Μπουτάρη και να στείλει και βίντεο με τις δηλώσεις του!

 

Ο κ. Καμπόσος, ως γνωστόν, είναι Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών και Πρόεδρος της ΠΕΔ-της ενώσεως Δήμων Πελοποννήσου. Θεωρείται δε πως δεν θα έχει κανένα πρόβλημα όσον αφορά την επανεκλογή του στο δημαρχιακό αξίωμα. 

 

Κατά τα λοιπά, εδώ και χρόνια, ο εν λόγω αιρετός έχει υιοθετήσει, με συνέπεια είναι αλήθεια, μια ρητορική που στηρίζεται στο κλασικό τρίπτυχο "Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια", ενώ συχνά προβαίνει και σε σχόλια κατεξοχήν ρατσιστικά. Το χθεσινό περιστατικό έρχεται να "επιβεβαιώσει" τη συνέπειά του.

 

Παρ' όλα αυτά, η Ν.Δ., όσον αφορά το συγκεκριμένο πρόσωπο, ποιεί τη νήσσα..Δεν είναι και εύκολο να αποπέμψει έναν αιρετό με τέτοιο "ρεύμα", άλλωστε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης διαθέτει πολύ πιο προβεβλημένα στελέχη με αντίστοιχες, αν όχι περισσότερο ακραίες, απόψεις από αυτές του κ. Καμπόσου.

 

Από την άλλη, το ίδιο συμβαίνει και με την κυβερνητική πλειοψηφία. Φυσικά, αναφερόμαστε σε μέλη του κόμματος των ΑΝΕΛ. Άρα, το..."αίμα" βρίσκεται σε όλων τα χέρια και κανείς δεν δικαιούται να δηλώνει "αθώος" ή "τελών εν αγνοία"..

 

Αφού, λοιπόν, το πολιτικό μας σύστημα εκτρέφει, με διάφορους τρόπους, την ηλιθιότητα, το ρατσισμό και την "τυφλή" βία , καλείται τώρα να υποστεί και τις συνέπειες, οι οποίες δεν θα αφορούν στο μέλλον μόνο λεκτικούς προπηλακισμούς..

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.