Στηλες - Ει εσεις οι απ' εξω

Ν.Δ.: "Ρεκόρ" δεκαετίας σε προσλήψεις μετακλητών υπαλλήλων

Τα στοιχεία είναι επίσημα και ήρθαν στο "προσκήνιο" μέσω ρεπορτάζ αθηναϊκής εφημερίδας.

Εν μέσω πανδημίας κι ενώ ο προϋπολογισμός του 2021 περιέχει περικοπές στον τομέα της Υγείας (!!!), τα έξοδα για τη στελέχωση τόσο του Πρωθυπουργικού γραφείου όσο και της γενικής γραμματείας της Κυβέρνησης, θα "εκτιναχθούν" σε ποσοστό πάνω από..200%

Συμπέρασμα: Λεφτά- πάλι..- υπάρχουν..Μένει να δούμε αν θα βρεθούν κι άλλα, προκειμένου να στηριχθούν οι επαγγελματικοί κλάδοι που υφίστανται περισσότερο τις συνέπειες της πανδημίας και, παράλληλα, οι άνεργοι που αναμένεται, επίσης, να.."εκτιναχθούν", ως ποσοστό. Δυστυχώς, φαίνεται πως θα πρέπει να περάσουν- ακόμα..- αρκετά χρόνια για να ξεπεράσει το Ελληνικό κράτος την παθολογική κατάσταση που το χαρακτηρίζει, την "πελατειακή" του υπόσταση δηλαδή. Εκτός αν ισχυρίζεται, σοβαρά, κάποιος πως εδώ έχουμε "αξιοκρατική" πρόσληψη "τεχνοκρατών", όπως στην διοίκηση της Ε.Υ.Π. για παράδειγμα..

Είναι, πραγματικά, απορίας άξιο τι άλλο θα πρέπει να συμβεί για να ξεπεραστεί, επιτέλους, αυτή η τριτοκοσμική κατάσταση, αφού "καταφέρνει" και διατηρείται εν μέσω υγειονομικής κρίσης κι ενώ το εξαντλημένο οικονομικά κράτος μας- μετά από τόσα χρόνια λιτότητας- "αναγκάζεται" να περιμένει τα φθηνότερα εμβόλια για να προχωρήσει σε μαζικότερο εμβολιασμό του πληθυσμού.

Να θυμίσουμε πως πριν περίπου 4 χρόνια, τον Ιανουάριο του 2017, Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, με επερώτησή τους, κατηγορούσαν την τότε Κυβέρνηση πως καθυστερούσε να εφαρμόσει το νομοσχέδιο που προέβλεπε τη δημιουργία "Μητρώου Επιτελικών Στελεχών" με στόχο την "αποκομματικοποίηση" του κράτους και, επιπλέον, στηλίτευαν την αύξηση των μετακλητών υπαλλήλων στα γραφεία τριών Κυβερνητικών στελεχών. Φυσικά, τότε, είχε, εν πολλοίς, δίκιο το σημερινό Κυβερνών κόμμα.

Τέλος, μπορεί να υποστηρίζει ο κ. Μητσοτάκης πως το "2021 δεν θα είναι εκλογική χρονιά"- σε συνέντευξή του στο δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου για λογαριασμό του ΑΝΤ1, Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021-, αλλά μια σειρά από γεγονότα δείχνουν το αντίθετο..

Δείτε τον σχετικό με τους μετακλητούς πίνακα:

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.