Στηλες - Ει εσεις οι απ' εξω

Τρίπολη: "Άλωση" με Ρένο Χαραλαμπίδη

Ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός και σκηνοθέτης θα συμμετάσχει σ' εκδήλωση για την επέτειο των 200 ετών από την Άλωση της πόλης

Ειδικότερα, θα πάρει μέρος, ερμηνεύοντας "κομβικό" ρόλο, σε δρώμενο που αναμένεται να διεξαχθεί το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021, στην Πλατεία του Άρεως. Περισσότερες λεπτομέρειες θ' ανακοινώσει, εν ευθέτω χρόνω, ο Δήμος της Τρίπολης.

Αυτό που μπορούμε εμείς ν' "αποκαλύψουμε" είναι πως πρόκειται για μια χοροθεατρική παράσταση, η οποία αντλεί την έμπνευσή της από το γεγονός της Αλώσεως και θα σκηνοθετηθεί από την διακεκριμένη χορογράφο, κ. Άρτεμη Ιγνατίου. Η μουσική θα είναι του κ. Γιώργου Βούκανου και τα κείμενα της κ. Έφης Παναγοπούλου. Θα συμμετάσχουν, επίσης, μέλη των πολιτιστικών σωματείων της Τρίπολης ενώ επιστημονικός συνεργάτης είναι ο κ. Γιώργος Βλάσσης.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.