Στηλες - Ει εσεις οι απ' εξω

ΝΟΔΕ Αρκαδίας: "Δυνατή" γυναικεία υποψηφιότητα εν όψει

Πλησιάζουν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Προέδρου στη Νομαρχιακή Επιτροπή του κυβερνώντος κόμματος

Αυτή τη φορά, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, θα υπάρξει και γυναικεία υποψηφιότητα για τη θέση, η οποία, σύμφωνα με τους "παροικούντες την Ιερουσαλήμ", διαθέτει όλα εκείνα τα ποιοτικά στοιχεία που απαιτούνται και, φυσικά, την απαραίτητη "άνωθεν" στήριξη.

Σε κάθε περίπτωση, είναι εκπεφρασμένη η πρόθεση του Πρωθυπουργού και Προέδρου του κόμματος, Κυριάκου Μητσοτάκη, ν΄ αναδειχθούν όσο το δυνατόν περισσότερες γυναίκες σε θέσεις εντός του κομματικού "μηχανισμού", γεγονός που αναμένεται να υλοποιηθεί στο επερχόμενο, "εκλογικό", συνέδριο του κυβερνώντος κόμματος.

Θεωρείται δε πως θα είναι "τονωτικό" για την περισσότερο εύρυθμη λειτουργία του κόμματος, αλλά και την από μέρους του "παραγωγή" πολιτικής σε τοπικό επίπεδο, εάν οι γυναικείες παρουσίες λάβουν τον "πρώτο" ρόλο, ειδικά σε περιοχές που χαρακτηρίζονται από την, παραδοσιοκρατική, "ανδροκρατία", όσον αφορά τις υψηλόβαθμες θέσεις του εσωκομματικού γίγνεσθαι.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.