Στηλες - Ει εσεις οι απ' εξω

Κολλίνες, Αρκαδίας: Πλήρης εγκατάλειψη του δρόμου! (pics)

Φωτογραφία: arcadia938.gr

Πρόκειται για έργο που τελεί υπό την εποπτεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου και έχει..."βαλτώσει"!

Προφανώς, όμως, αυτό δεν σημαίνει πως η αρμόδια υπηρεσία δεν οφείλει να μεριμνήσει ώστε να τοποθετηθεί η κατάλληλη σήμανση και να τηρούνται τα στοιχειώδη μέτρα προστασίας. Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες, η κατάσταση του δρόμου είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη για τους οδηγούς.

 

Eπιπρόσθετα, πρόκειται για ένα- ακόμα...- έργο που, υποτίθεται, πως είναι νευραλγικής σημασίας για την περιοχή, η οποία διαθέτει έναν από τα ωραιότερα δάση της Περιφέρειας Πελοποννήσου και, εδώ και αρκετό καιρό, σημειώνει συνεχή τουριστική ανάπτυξη.

 

 

Πιθανολογούμε πως το, συγχρηματοδοτούμενο, έργο είναι ανάμεσα σε αυτά που αντιμετωπίζουν προβλήματα χρηματοδότησης και, συνακόλουθα, εξόφλησης του εργολάβου. Ωστόσο, μετά και την πρωτοβουλία του αρμόδιου Υπουργείου, δεν υφίσταται καμία δικαιολογία για περαιτέρω καθυστερήσεις και, σε κάθε περίπτωση, δεν δικαιολογείται η απόλυτη αδιαφορία των υπευθύνων για την ασφάλεια των χρηστών του οδικού δικτύου. 

 

 

Εκτός αν εδώ έχουμε μια, ακόμη, απόδειξη του, κακώς εννοούμενου, τοπικισμού της Περιφερειακής Αρχής, η οποία μοιάζει να ενδιαφέρεται- κυρίως...- για τα έργα στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας. Μια ματιά στα θέματα της, εκάστοτε, Οικονομικής Επιτροπής ή στη "Διαύγεια" είναι αρκετή για να το διαπιστώσει αυτό κάποιος...

 

 

Πέρα από τα παραπάνω στοιχεία, όμως, επαναλαμβάνουμε πως αυτό που κάνει την αλγεινότερη εντύπωση είναι η πλήρης αδιαφορία για τα μέτρα ασφάλειας, ειδικά κατά τη διάρκεια μιας περιόδου που έχουμε ακούσει τόσα και τόσα από πολιτικούς μας ταγούς, περί "ιερότητας της ανθρώπινης ζωής"...Στη θεωρία, βέβαια...

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.