Στηλες - Ει εσεις οι απ' εξω

Χάσαμε και το σλόγκαν, πατριώτη...

Φωτογραφία: tripolis.gr

Τελικά, δεν θα..."βουίξει" η Τρίπολη στις 31 Αυγούστου 2022...Μάλλον, θα..."πλαντάξει"!

Αντί για τις "Μέλισσες", προέκυψε Γιάννης Πλούταρχος- συν τέκνοις...-, γεγονός που, κατά την άποψή μας, στερεί αρκετή από τη δυναμική των "Λευκών Νυχτών" της Τρίπολης (30 και 31 Αυγούστου 2022).

Χωρίς ν' αμφισβητείται η, όποια, καλλιτεχνική και κυρίως "προστιθέμενη"- όσον αφορά την αναγνωρισιμότητά του- αξία που προσφέρει σε μια εκδήλωση ο κ. Πλούταρχος, έχουμε την αίσθηση πως η εκτελεστική του "ιδιοσυγκρασία" δεν συνάδει με μια γιορτή που έχει ως κύριο σκοπό την τόνωση της καταναλωτικής δραστηριότητας.

Αντιθέτως, οι "Μέλισσες"- ως ιδανικό γκρουπ για "Malls", συν τοις άλλοις και ευρισκόμενες σε ανερχόμενη πορεία ως προς τη δημοτικότητά τους-, "έδεναν" καλύτερα με τη λεγόμενη "Λευκή Νύχτα".

Είχαμε και το σλόγκαν "Θα βουίξει η Τρίπολη", πάει κι αυτό. Πιθανώς, βέβαια, η παραπάνω αλλαγή να έγινε για λόγους "ανωτέρας βίας". Εάν, ωστόσο, πρόκειται περί "επιλογής", η τελευταία αυτή είναι ατυχέστατη...

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.