Στηλες - Ει εσεις οι απ' εξω

Που, άραγε, χρησιμοποιείται το πρόγραμμα επιδότησης διακοπών...;

Φωτογραφία: arcadia938.gr

Πάντως, σε 4 ξενοδοχειακές επιχειρήσεις της Πελοποννήσου, όπου εμείς κάναμε τη σχετική ερώτηση, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί...

Κι απολύτως δικαιολογημένα, καθώς, όπως μας ανέφεραν οι υπεύθυνοι "δεν συνεργαζόμαστε ξανά με το κράτος, μας χρωστάνε ακόμη τις περσινές επιδοτήσεις!". Προφανώς, αναφερόμαστε στο πρόγραμμα "Tourism 4 all" το οποίο επιδοτεί ασθενέστερους οικονομικά, προκειμένου να μπορέσουν να καλύψουν ένα μέρος των εξόδων διαμονής τους σε τουριστικούς προορισμούς.

Μάλιστα, η "πολυδιαφημισμένη" επέκταση του προγράμματος, είχε ανακοινωθεί από τον ίδιο τον Έλληνα Πρωθυπουργό κι έχει αναφερθεί πλειστάκις ως "υπόδειγμα κοινωνικής πολιτικής" από τον Υπουργό Τουρισμού, κ. Κικίλια.

Ναι, αλλά που μπορεί ο πολίτης να χρησιμοποιήσει το σχετικό "voucher" των 150 ευρώ...; Αν κρίνουμε από τη δική μας εμπειρία, σχεδόν πουθενά....(Οι επιχειρήσεις που επισκεφθήκαμε βρίσκονται σε 3 σημεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου και δεν υπάρχει μεταξύ τους καμία συνάφεια ή οικονομική σχέση.)

Και μιας κι όλοι αναφερόμαστε στο φετινό "θαύμα" του Ελληνικού τουρισμού: Αλήθεια, δεν επιτρέπεται η έλευση Ρώσων υπηκόοων στην Ελλάδα....; Ακόμα, γελάμε.....

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.