Στηλες - Ει εσεις οι απ' εξω

Μουσικό Σχολείο Τρίπολης: Η σύγκρουση των.."βανδάλων" (pics)

Φωτογραφία: arcadia938.gr

Πρώτα "πέρασαν" οι υποστηρικτές της "Χρυσής Αυγής", μετά οι "Αναρχικοί"...

Το αποτέλεσμα: Ο εξωτερικός τοίχος στην πρόσοψη του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης, παρουσιάζει ένα χαρακτηριστικό, θα λέγαμε, θέαμα, της ιδεοληπτικής σύγχυσης που διακρίνει ένα μέρος της Ελληνικής νεολαίας (;...)

 

Από εκεί και πέρα, η φθορά της δημόσιας περιουσίας στην Ελλάδα είναι, έτσι κι αλλιώς, κάτι το..."αυτονόητο"!

ΥΓ. Για να προλάβουμε.."καλοθελητές" και άλλους..."Καππαδόκες", η στήλη- όπως και η ομώνυμη εκπομπή του arcadia 93.8-, δεν πιστεύει στις "ίσες αποστάσεις", ούτε καταδικάζει τη βία "απ' όπου κι αν προέρχεται"...Τα παραπάνω είναι ανοησίες "πολιτικής ορθότητας" και ανιστορισμού..Ωστόσο, όταν οι, όποιοι, "εκπρόσωποι" μιας ιδεολογικής τάσης, "ασελγούν", εκ του ασφαλούς, επάνω σε μια σχολική μονάδα, για παράδειγμα, που, αν μη τι άλλο, παρέχει δημοσίου χαρακτήρα υπηρεσίες στους πολίτες, πραγματικά δεν μπορούμε να κατανοήσουμε ποια.."τρικυμία εν κρανίω" διακρίνει τους δημιουργούς των "ομορφιών" που βλέπετε..

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.