Στηλες - Ει εσεις οι απ' εξω

Πτωχός ή Τατούλης; Το δίλημμα..

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938.gr

Υφίσταται, όντως, όμως "δίλημμα"..; 

Από τη μια πλευρά έχουμε τον υποψήφιο που στηρίζεται από το κυβερνών κόμμα και θα κληθεί να υλοποιήσει ένα πολύ φιλόδοξο πρόγραμμα "ανάταξης" της Αρκαδίας, μέσω των πόρων που θα προέλθουν από το Ταμείο Ανάκαμψης και το Σχέδιο Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης- με κύριο στόχο τη.."διάσωση" περιοχών όπως η Μεγαλόπολη και η Γορτυνία.

Από την άλλη έχουμε έναν πολύπειρο, "βετεράνο" της πολιτικής ζωής, ο οποίος έχει ήδη υπάρξει Περιφερειάρχης, επί μια οκταετία, έχει δε κριθεί για το έργο του τόσο το 2014 όσο και το 2019.

Η "ιδιαιτερότητα" αυτών των Περιφερειακών Εκλογών είναι πως διεξάγονται μέσα σ' ένα κλίμα.. "δημιουργικής ασάφειας"! Το μόνο, ίσως, σαφές στοιχείο είναι πως ο "κυβερνητικός" υποψήφιος εκφράζει μια περισσότερο τεχνοκρατική και λιγότερο πολιτικογενή αντίληψη για τη διοίκηση της Περιφέρειας, σε σχέση με τον αντίπαλό του.

Συνεπώς, το πραγματικό "δίλημμα" αφορά ποια είναι η πορεία επάνω στην οποία επιθυμούν οι πολίτες της Πελοποννήσου να κινηθεί η επόμενη Περιφερειακή Αρχή, η οποία, ούτως ή άλλως, θα έχει πολύ δύσκολο έργο, όχι τόσο όσον αφορά το "πολιτικό διακύβευμα", αλλά σχετικά με την ταχεία κι επαρκή υλοποίηση των απαραίτητων έργων που έχει ανάγκη ο τόπος.

Εάν αυτό δεν είναι το βασικό κριτήριο για την ψήφο των πολιτών, πιθανώς να έχουμε νέες.. "περιπέτειες".. 

Σίγουρα, πάντως, δεν αποτελεί "λύση" η πρόταση του ΚΚΕ γι' άκυρο ή λευκό...Μάλλον, υπεκφυγή αποτελεί..

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.