Στηλες - Ει εσεις οι απ' εξω

Τρίπολη- Έργα: Άλλα προχωρούν, άλλα.. "καρκινοβατούν"!

Φωτογραφία: arcadia938.gr

Ή προχωρούν με ρυθμό σαλιγκαριού, άλλωστε και το συμπαθές γαστερόποδο πνευμονοφόρο μαλάκιο προχωρά κι αυτό...Πολύ αργά, φυσικά..

Σε χθεσινή του συνέντευξη (Πέμπτη, 2 Νοεμβρίου 2023), ο προσφάτως επανεκλεγείς Δήμαρχος Τρίπολης, Κώστας Τζιούμης, δήλωσε, μεταξύ άλλων, πως ολοκληρώνονται τα έργα και η πόλη αλλάζει εικόνα προς το καλύτερο.

Τω όντι, κάποια έργα ολοκληρώνονται, αλλά υπάρχουν κι αυτά που "καρκινοβατούν" ή και άλλα που ακόμα δεν έχουν, καν, προγραμματιστεί. Το να ολοκληρώνονται έργα που έχουν ξεκινήσει να υλοποιούνται, είναι κάτι το αυτονόητο. Περιμένουμε, ωστόσο, πολλά από την επόμενη Δημοτική Αρχή και δεν μας απασχολεί και τόσο- ούτε τους δημότες- εάν θ' αλλάξει κάποιους Αντιδημάρχους ο κ. Τζιούμης ή όχι (Ειρήσθω εν παρόδω, φυσικά και θ' αλλάξει 2, τουλάχιστον..)

Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι από το "κλειστό" κολυμβητήριο της Τρίπολης (χθεσινές), από το Μαντζούνειο (σημερινή) και κάποιες, σημερινές επίσης, ενδεικτικές για την κατάσταση του οδοστρώματος στην πόλη, ειδικά όταν περνάει το... φυσικό αέριο.

Αναφέρουμε το χρόνο κατά τον οποίο τραβήχτηκαν οι φωτογραφίες, διότι αν τις συγκρίνετε με φωτογραφίες των ίδιων χώρων πριν από μήνες- ή και χρόνια, στην περίπτωση του Μαντζουνείου!-, δεν θα δείτε αξιοσημείωτες διαφορές.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.