Στηλες - Ει εσεις οι απ' εξω

"Ξημερώματα, δίνεις επιδόματα!"

Φωτογραφία: twitter.com

Ο, ας πούμε, "παραφρασμένος" τίτλος του "λαϊκοπόπ" τραγουδιού είχε αφιερωθεί από τον σημερινό Πρωθυπουργό το 2019 στον τότε Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα..

Ο κ. Μητσοτάκης, όμως, τα έχει πάει πολύ "καλύτερα" από τον κ. Τσίπρα στη διανομή επιδομάτων, σε "δίκαιους" και "άδικους" παραλήπτες. Γιατί να πάρει κανείς, άραγε, μόνιμα μέτρα υπέρ της "ανακούφισης" των πολιτών από την ακρίβεια, όταν μπορεί να μοιράζει επιδόματα κατά το δοκούν, όποτε θέλει και σε όποιους θέλει..;

Άλλωστε, ο κ. Μητσοτάκης το έκανε και προεκλογικά όταν "θυμήθηκε" να δώσει "bonus" σε συγκεκριμένες επαγγελματικές ομάδες, για να "τιμήσει" τη συνεισφορά τους, για παράδειγμα, κατά την περίοδο της πανδημίας...

Όχι, αυτό δεν είναι "λαϊκισμός" και έμμεση "εξαγορά" μερίδας των πολιτών... Είναι "φιλανθρωπία"!

Εμείς προτείνουμε, αφού και ο κ. Κασσελάκης θα πάρει εκπομπή στο ραδιόφωνο, όπου θ' απαντάει και σ' ερωτήσεις ακροατών- καλά θα πάει αυτό!-, να πάρει και ο κ. Μητσοτάκης μια εκπομπή στην τηλεόραση, όπου θα μπορεί να δίνει δωροεπιταγές, τριήμερα ταξίδια σε προορισμούς όπως ο θεσσαλικό κάμπος, αλλά και δωρεάν εισιτήρια μέσων μαζικής μεταφοράς- κατά προτίμηση, σιδηροδρομικά..

Ειρήσθω εν παρόδω, ακόμα και αυτά τα "ψίχουλα" που δίνει η κυβέρνηση, μπορεί και τα δίνει επειδή ο "τρισκατάρατος" ΣΥΡΙΖΑ έκανε τη συμφωνία του 2018 με τους εταίρους μας, δίνοντας περίοδο "χάριτος" στην ελληνική οικονομία μέχρι το 2032.

Ήτοι, αντί να πληρώνουμε, κάθε χρόνο, 15 δισεκατομμύρια για τόκους δανείων που έχουμε λάβει, πληρώνουμε 5...

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.