Στηλες - Et in Arcadia ego

Στα "ύψη" της Αρκαδίας ο DJ Little John (video)

Μια εξαιρετική επαγγελματική δουλειά από τον Αρκά dj Little John.

O Γιάννης Κουτσογιάννης ή ευρέως γνωστός Little John είναι ένας έμπειρος μουσικός με μεγάλη πορεία στον χώρο της διασκέδασης.

Εκτός από μουσικός, δραστηριοποιείται και στον χώρο των επιχειρήσεων, καθώς είναι ιδιοκτήτης του Kallisto Lounge Bar n Bistro στην Τρίπολη, γεγονός που τον παρότρυνε να εξελιχθεί και να συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της μουσικής πραγματικότητας.

Ο ίδιος πέραν της Τρίπολης έχει εργαστεί σε πολλά μέρη της Ελλάδας, όπως η Σκιάθος, η Καλαμάτα, το Ναύπλιο, η Αθήνα ενώ στο εξωτερικό έχει εμφανιστεί στην Ρώμη και το Σικάγο.

Δείτε τις δηλώσεις του.


Είναι πραγματικά αβέβαιο το μέλλον και για εμάς τους DJ και για όλους όσοι εργάζονται στο χώρο της εστίασης και τα κέντρα διασκέδασης, γιατί δεν ξέρουμε πότε ακριβώς θα επιστρέψουμε στις δουλειές μας και πως θα είναι η «επόμενη μέρα» !

Προσωπικά είμαι αισιόδοξος και αισθάνομαι πως θα επιστρέψουμε δυνατοί στην καινούργια πραγματικότητα, πρέπει μόνο να δουλέψουμε λίγο με τον εαυτό μας και να μη μας πάρει κάτω ψυχολογικά.

Οι ημέρες της καραντίνας με βρίσκουν να περνάω αρκετή ώρα μελετώντας μουσική και να οργανώνω τις μουσικές λίστες μου, κάνοντας σωματική άσκηση, διαβάζοντας βιβλία και βλέποντας ταινίες ή μουσικά ντοκιμαντέρ. Πραγματικά είναι τόσα πράγματα που είχα πει να κάνω και τελικά βρήκα χρόνο να τα κάνω τώρα.

Το βίντεο αυτό γυρίστηκε στην κορυφή του Αηλιά στις Ρίζες Τεγέας που είναι και το χωριό μου. Η ιδέα μου ήρθε σε μία από τις πεζοπορίες μου στο βουνό και με τη βοήθεια των καλών μου φίλων πραγματοποιήθηκε!

Ασχολούμαι από πολύ μικρός με τη μουσική και μετράω 20 χρόνια στο χώρο της νυχτερινής διασκέδασης! Επηρεάστηκα μουσικά κυρίως από τις μαύρες μουσικές όπως soul, RnB, hiphop και στη συνέχεια κατέληξα στην μεγάλη μου αγάπη την House μουσική!

Βέβαια ασχολούμαι και παίζω όλα τα είδη της μουσικής, καθώς αυτό που με γεμίζει περισσότερο είναι να βλέπω τον κόσμο να διασκεδάζει. Δεν βλέπω τον εαυτό μου μόνο σαν DJ αλλά και σαν Performer.

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.