Προσοχη στο δρομοΠροσοχή Στο Δρόμο: Σωστή οδηγική συμπεριφορά στην πόλη

Πρέπει πάντοτε να σταθμεύουμε το όχημά μας σε προκαθορισμένες θέσεις και όχι σε διαβάσεις πεζών, ράμπες ή χώρους στάθμευσης για άτομα με ειδικές ανάγκες.

Καλό είναι να σβήνουμε τον κινητήρα όταν πραγματοποιούμε στάση μεγάλης διάρκειας, σεβόμενοι το περιβάλλον και τους συνανθρώπους μας.

Επίσης κινούμενοι μέσα στην πόλη δίνουμε προτεραιότητα σε δύσκολες διασταυρώσεις, και φροντίζουμε για την ασφάλεια όλων των χρηστών του δρόμου ειδικά των πιο ευάλωτων ομάδων όπως παιδιά, ηλικιωμένοι ή ποδηλάτες. 

Καθημερινά 3500 άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους στον πλανήτη σε τροχαία. Δυο εξ’ αυτών έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια αυτού του μηνύματος. Ακόμη δυο θα χάσουν σήμερα τη ζωή τους στην Ελλάδα. Το 2017 στη χώρα μας είχαμε 730 θύματα τροχαίων. Η οδική ασφάλεια αφορά όλους μας ακόμη και σένα.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.